Vorige week had ik een prachtig gezin bij mij in de studio in Woudenberg. Ik mocht papa, mama, grote zus en kleine zus op de foto zetten voor een newbornshoot. Maar weet je wat het leuke was, ik had mijn fotograaf Nathalie uitgenodigd die nou ook eens even foto’s van MIJ maakte terwijl ik als newbornfotograaf aan het werk was. Behalve dat het enorm gezellig was en dat de meiden het fantastisch deden, vind ik het ook erg leuk om eens te laten zien hoe dat nou achter de schermen gaat. Kijk je mee?

Energieke peuter

Toen ik de moeder van dit gezin sprak, zei ze dat ze niet zeker wist of haar oudste dochter wel zin zou hebben in een fotoshoot. Deze energieke peuter houdt niet zo van stilzitten op commando, zeker niet als er een vreemde bij is. Gelukkig wist ik de moeder gerust te stellen: het is me namelijk nog nooit NIET gelukt om een grote broer of zus leuk op de foto te krijgen. Heel leuk om even te kunnen laten zien hoe het er achter de schermen uit zag en wat het eindresultaat is geworden. En wat vind je mijn fotogiraffe Happy? Een super hulp!

Newborn met zus op de foto

Nadat ik een paar mooie plaatjes had geschoten van de pasgeboren baby met haar gezin, was het natuurlijk een extra leuke uitdaging om ook een mooie serie te maken met de twee zusjes samen. Het was even de vraag of grote zus er nog zin in had, maar met een grapje, spelletje en een beetje uitdaging haakte ze toch weer helemaal aan. En kijk nou wat een plaatje die twee!

Ik was trouwens bewust begonnen met de foto’s van het hele gezin. Een grote broer of zus kan dan namelijk na een halfuurtje lekker naar huis of even spelen in de speeltuin totdat de Baby klaar is. Ik wil namelijk absoluut geen kids over hun grenzen hebben. Dus na deze fijne serie gezinsfoto’s gingen papa en de oudste naar huis en kon het pasgeboren meisje rustig gevoed worden waarna we door gingen met het tweede deel van de shoot. 

Newbornshoot met accessoires

Ik had al verschillende settings bij elkaar gezocht. Bedje, mandje, wol, wrap, haarbandje, knuffeltje. Ouders mogen bij mij altijd zelf aanwijzen welke accessoires ze het leukst vinden. Omdat het kleine meiske na het voeden nog niet helemaal diep in slaap viel, wrapte ik haar eerst in. Met dat hele fijne geborgen gevoel van de bescherming om haar heen, ging ze heerlijk slapen in haar mandje. Wat een vredige foto’s hè? Binnenkort meer! Met dank aan Nathalie!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved