METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

zwangerschapshoot of newbornshoot in UTrecht en Amersfoort

Mijn dochtertje van 3 zit in een nieuwe fase. Ze wil graag baby zijn. Ik denk dat ze voelt dat ze groter wordt en dat ze minder afhankelijk wordt van mij. Dat is aan de ene kant heel leuk (het peuterpuberen iets minder 😛 ) maar aan de andere kant wil ze ook wel weer eens terug naar dat aanhankelijke: gedragen worden, steeds geknuffeld en gewiegd worden, niks zelf hoeven doen. Wat daar bij komt, is dat ze erg geïnteresseerd is in haar eigen babytijd. Ze kan eindeloos zwangerschap foto’s en filmpjes van zichzelf als baby bekijken. En ik geniet natuurlijk lekker mee 😉

Foto door Michelle Melissen

Zwangerschaps foto’s

In deze fase vind ik het des te bijzonderder om foto’s te hebben uit die tijd. Foto’s van toen ze pasgeboren was, maar ook de foto’s waarop ik zwanger was, worden veel bekeken. Vandaag zei mijn dochtertje het weer: “Toen ik een baby’tje was, toen zat ik in jouw buik.” Misschien komt het omdat ze deze week weer een nichtje heeft gekregen (HOERA!) maar ze is er erg mee bezig. En hoe leuk is het dan dat je de foto’s kunt laten zien. Laat ik eens wat van mijn eigen zwangerschapsfoto’s delen (van 7 jaar geleden)

Zwangerschap foto reportage

Een zwangerschap reportage is dus niet alleen voor jezelf. Een newbornshoot is echt niet alleen voor aan de muur. Het is ook voor je kinderen later. Om te zien dat jullie vanaf het begin een echt gezinnetje waren. Om te vertellen hoe lief je ze hebt. Dat je ze aan je hart gedragen hebt en ze hebt voelen schoppen in je eigen buik. Om ze te laten voelen hoe ontzettend welkom ze waren. Zo welkom, dat je er zelfs een speciaal moment voor hebt genomen om het allemaal vast te leggen. Snap je wat ik bedoel?

Zwangerschap en newbornfotograaf Utrecht

Dus onthoud dat je het niet alleen voor jezelf doet. Je kinderen zullen je ooit om deze foto’s vragen. En ze zullen ze eindeloos willen zien en je verhalen erbij willen horen. Zorg dat je er geen spijt van krijgt dat je die tijd niet genomen hebt of het geld niet hebt geïnvesteerd. Ben jij op zoek naar een zwangerschaps shoot of newbornshoot in Utrecht, Amersfoort, Woudenberg of omstreken? Stuur me nu een berichtje.

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket