METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Uitbreiding team Precious People Fotografie

Precious People Fotografie -Amé--

Hi allemaal! Ik ben Amé Moolenaar en ik ben deel van het team Precious People Fotografie team als communicatiemedewerker. Ik ondersteun Joke in alles op social media en marketing gebied, dus af en toe zal je ook eens een post of blog van mij voorbij zien komen. 

Dit jaar ben ik afgestudeerd aan de HBO opleiding Communicatie. Ik heb hier veel kennis opgedaan over alle verschillende aspecten van marketing en communicatie. Deze kennis wil ik maar al te graag inzetten voor Precious People Fotografie en delen met de fotografen van de community Marketing voor Fotografen

Ik vind het zelf erg interessant om mij te verdiepen in de strategie van bedrijven. Wat is je doelgroep en hoe wil je deze bereiken? Hoe zet je social media zo slim mogelijk in? Kan dit eventueel nog beter? Al deze vragen spelen natuurlijk ook bij de klanten van Marketing voor Fotografen en daarom sluit dit erg goed aan bij mijn interesses. Ik word blij van het verder helpen en adviseren van mensen op het gebied van marketing en communicatie. 

Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in fotografie en alles wat hiermee te maken heeft. Ik houd van lichte, mooie, romantische foto’s. De stijl waarin Joke haar foto’s maakt spreekt mij dan ook erg aan. 

Ik heb enorm veel zin om bij Precious People Fotografie aan de slag te gaan!  

Meer blogs

Newborn fotoshoot in Amersfoor

Een prachtige newborn fotoshoot in Amersfoort

De eerste paar maanden van dit jaar staan bij mij in het teken van newborn fotoshoots in Amersfoort. Want wat zijn er een hoop baby’s geboren de afgelopen tijd! En I love it, want dat betekent meer mega schattige baby’s vastleggen voor mij als newborn fotograaf! Ben jij benieuwd hoe een newborn fotoshoot in Amersfoort gaat? Lees dan zeker even verder.

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket