METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

fotograaf in Amersfoort

Trouwfotograaf in Veenendaal

Het einde van het trouwseizoen komt (helaas) alweer langzaam in zicht. Maar wat heb ik toch veel prachtige bruiloften gehad dit seizoen! Zo ook deze bruiloft, waar ik als trouwfotograaf in Veenendaal en Renswoude langs mocht komen om de bruiloft van A&L vast te leggen. Benieuwd naar de foto’s? Scrol dan zeker even verder!

Getting ready for the big day

Deze bijzondere dag begon s’ochtends al aardig vroeg bij het huis van de bruid. Hier werd haar makeup en haar gedaan en werd ze helemaal klaar gemaakt voor haar big day! De bruid had een heel lief, bijzonder broertje die af en toe tijdens het klaarmaken even zijn zus een dikke knuffel kwam geven. ZO lief en mooi om deze momenten vast te leggen!

Omdat de bruidegom ook in Veenendaal woonde, kon ik als trouwfotograaf in Veenendaal heen en weer rijden tussen het huis van de bruid en van de bruidegom. Zo heb ik ook het aankleed moment van de bruidegom vastgelegd. Erg gaaf als dit beide kan! Het is altijd een erg speciaal familiemoment.  

Een prachtige trouwauto en de first look

Na het aankleden van de bruidegom zijn we naar het huis van de bruid toegekomen met een prachtige Fort mustang. WAT een droomauto zeg! Hier heeft dit koppel hun first look moment gehad. Ze zijn achter elkaar gaan staan zodat ze elkaar nog niet konden zien. De bruid had haar ogen zelfs dicht! Daarna draaiden ze zich om en hebben ze elkaar voor het eerst die dag gezien. Het was een heel mooi, emotioneel moment. Wat houd ik toch van het first look moment! Misschien wel 1 van mijn favoriete momenten van een trouwdag.

Unieke shootlocatie rondom Renswoude

Daarna zijn we naar de fotoshoot locatie gegaan. Dit was een hele unieke locatie, want het landgoed waar de foto’s gemaakt zijn is normaal niet toegankelijk voor fotoshoots. Maar, dit bruidspaar had geluk! De oom van dit stel werkt op het landgoed en dus mochten wij heel exclusief daar foto’s maken. Ik vind het als trouwfotograaf altijd geweldig om nieuwe, unieke shoot locaties te ontdekken!

De locaties was dan ook prachtig. Er was heide, veel groen en mooie paadjes. En natuurlijk kon de Ford mustang niet ontbreken van de trouwfoto’s! Wat een eyecatcher is dat. Het was een hele fijne dag om trouwfoto’s te schieten. Het weer was mooi, niet te zonnig en een beetje bewolkt. Altijd goed voor op de foto’s! Daarnaast was dit stel zelf ook gewoon mega fotogeniek, waardoor de trouwfoto’s echt geweldig zijn geworden. De trouwkleding van dit koppel past qua kleuren perfect bij elkaar. De trouwjurk is van Valkengoed Wedding Fashion in Amersfoort en het trouwpak is van Jac Hensen in Veenendaal.

Trouwceremonie bij De Hof Renswoude

Daarna zijn we doorgegaan naar de trouwlocatie, De Hof in Renswoude. Echt een aanrader, want wat een mooie locatie is dat zeg! Hier vond de trouwceremonie plaats. Er werd veel gelachen, maar er is ook een traantje gevallen. Het broertje van de bruid mocht ook de ringen brengen en zoals je kan zien was hij heel trots dat hij dit mocht doen! Op deze mooie locatie hebben A&L elkaar het ja-woord gegeven en de ringen uitgewisseld. Deze prachtige ringen heeft het bruidspaar uitgezocht bij Edelsmederij Workshop in Veenendaal.

Lunch in Veenendaal

Na de trouwceremonie was het tijd voor de lunch in Veenendaal. Terwijl de daggasten van hun lunch genoten, heb ik de bedankkaartjes voor aan het einde van de bruiloft gemaakt. En dat met foto’s van de trouwshoot van diezelfde ochtend! Ik heb eerst een aantal foto’s bewerkt en de beste foto daarna op een bedankkaartje gezet die het bruidspaar van tevoren al had uitgezocht. Deze heb ik toen naar de drukker gestuurd en smiddags kon ik deze kaartjes al ophalen. Dit vind ik als trouwfotograaf in Veenendaal echt een aanrader! Zo geef je de bedankkaartjes een persoonlijke touch. 

Kerkdienst in de Westerkerk in Veenendaal

Na de heerlijke lunch vertrokken we naar de Westerkerk in Veenendaal. Het was een prachtige kerkdienst waar het bruidspaar is ingezegend. En natuurlijk werd de bruid naar binnen gebracht door haar vader. Wat vind ik dit als trouwfotograaf altijd een geweldig moment! De vader had voor dit speciale moment speciale sokken aan. Hoe origineel! 

Feest bij de Hof in Renswoude! 

Daarna was het tijd voor een feestje, want A&L zijn officieel getrouwd! Er werd lekker geborreld met veel vrienden, en er werden leuke groepfoto’s gemaakt. Voor de foto’s met de kinderen neem ik altijd een handpop, een toeter en andere accessoires mee om de kinderen echt te laten lachen. En zoals je kan zien is dat goed gelukt! Ook oma was erbij op deze bijzondere dag en ze hielp mij erg goed, met bijvoorbeeld het recht leggen van de sleep voor de foto’s. En zelf is ze ook echt een fotomodel 😉 

Na deze heerlijke middag vol vrienden en familie stond binnen bij de Hof een heerlijk diner klaar. Dit was het begin van een avond vol gezelligheid en het vieren van de liefde. A&J, ik wens jullie samen al het geluk van de wereld toe. En alvast veel plezier met het avondprogramma wat jullie nog te goed hebben, volgend jaar! 

Benieuwd naar prijzen voor 2021? Bekijk dan eens mijn gratis infogids!

Meer blogs

Newborn fotoshoot in Amersfoor

Een prachtige newborn fotoshoot in Amersfoort

De eerste paar maanden van dit jaar staan bij mij in het teken van newborn fotoshoots in Amersfoort. Want wat zijn er een hoop baby’s geboren de afgelopen tijd! En I love it, want dat betekent meer mega schattige baby’s vastleggen voor mij als newborn fotograaf! Ben jij benieuwd hoe een newborn fotoshoot in Amersfoort gaat? Lees dan zeker even verder.

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket