METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Kijkje bij een newborn fotograaf in Amersfoort

Newborn fotograaf in Amersfoort

Newborn fotograaf in Amersfoort

Vandaag neem ik je mee met een dag als newborn fotograaf in Amersfoort. Voor mij is elke werkdag anders, de ene dag ben ik bezig met newborn shoots, de andere dag met een gezins shoot of ik fotografeer een bruiloft. Ik hou van deze afwisseling! 

Newborn fotograaf in Amersfoort

Newbornshoot met een SUPER chille baby

Als newborn fotograaf in Amersfoort heb ik onder andere deze schattige baby Levi mogen ontvangen bij mij in de studio in Woudenberg. Hij kwam samen met zijn ouders en wat mij gelijk opviel aan deze baby is dat hij SUPER chill was. Hij was heerlijk rustig en ontspannen! We hebben hem uit zijn maxi cosi gehaald en hij bleef eigenlijk gewoon harstikke goed slapen. Zo grappig om te zien dat elke baby hier weer totaal anders in is! 

Verschillende baby poses 

Ik vind het altijd erg leuk om de baby in verschillende poses neer te leggen. Ik gebruik hiervoor een ‘bean bag’, dit is eigenlijk een soort zitzak, maar dan speciaal gemaakt voor baby’s! Over deze bag kan ik doeken spannen. Deze doeken zitten dan helemaal recht en strak, om zo de baby er goed en veilig op te kunnen leggen. Ook heb ik speciale newborn kussentjes onder de doeken liggen, zodat de baby in precies de goede houding komt te liggen. Ready for the pictures! 

Toen alles helemaal goed klaar was gezet heb ik baby Levi in verschillende houdingen gelegd. Houdingen die je ziet zijn onder andere de ‘bum up’ pose en natuurlijk een pose waar de baby is ingewrapt. Met de wrap kan je veel verschillende kanten op! Hij is bijvoorbeeld ingewrapt in een hele wrap, maar ook in een halve wrap. De halve wrap vind ik zelf altijd heel mooi, omdat je zo ziet hoe een baby’tje ook heeft gezeten in de baarmoeder. 

Zelf accessoires kiezen tijdens je newborn shoot in Amersfoort 

De ouders van Levi hebben natuurlijk zelf de accessoires voor deze newborn shoot uitgezocht. De ouders vonden vooral de natuurlijke kleuren erg mooi. Je ziet dan ook dat er daarom tijdens deze shoot is gekozen voor natuurlijke kleuren. Zachte, natuurlijke aardetinten. Ook de achtergrond die is gebruikt hebben we hierop afgestemd. De ouders kiezen dus tijdens een newborn shoot bij Precious People echt zelf welke kleuren, materialen en welke overige accessoires ze willen gebruiken. 

Oeps! Een klein ongelukje 

Soms gebeurt er iets onverwachts tijdens een newborn shoot. Zo ook tijdens deze shoot, waarbij toen de moeder Levi oppakte, hij moest plassen OVER zijn moeder heen. OEPS! Maar, dit kan natuurlijk gebeuren. Gelukkig heb ik een heleboel jurkjes in mijn studio hangen waar je ook als moeder gebruik van kan maken! Het jurkje wat deze moeder koos was heel licht en fris en paste daarom helemaal goed bij deze newborn shoot in Amersfoort. 

Kostbare herinneringen voor altijd 

Zoals je kan zien heb ik foto’s gemaakt van baby Levi op de posing bag, maar ook in een mooi mandje met verschillende accessoires. Daarnaast heb ik foto’s gemaakt van Levi met alleen papa en Levi met alleen mama, maar ook met papa en mama samen want HOE mooi zijn deze kostbare momenten wel niet met het hele gezin. Momenten om nooit te vergeten. 

Verschillende fotoproducten bestellen 

Na de newborn shoot als de ouders bij mij de foto’s zien, kunnen de ouders gelijk verschillende foto producten bestellen. Hierbij kan je denken aan een canvas voor aan de muur, een mooi fotoalbum erbij of een leuk boekje voor de opa’s en oma’s. Het is allemaal mogelijk bij precious people fotografie! 

Meer weten over een newborn shoot? Download dan gratis het newborn magazine! 

Meer blogs

Newborn fotoshoot in Amersfoor

Een prachtige newborn fotoshoot in Amersfoort

De eerste paar maanden van dit jaar staan bij mij in het teken van newborn fotoshoots in Amersfoort. Want wat zijn er een hoop baby’s geboren de afgelopen tijd! En I love it, want dat betekent meer mega schattige baby’s vastleggen voor mij als newborn fotograaf! Ben jij benieuwd hoe een newborn fotoshoot in Amersfoort gaat? Lees dan zeker even verder.

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket