METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Bruiloft Hugo de Vries

Een dag als trouwfotograaf Ede op een prachtige bruiloft

Als trouwfotograaf in Ede en omgeving kom ik op heel veel verschillende bruiloften. En wat vind ik het altijd weer speciaal om deel te mogen zijn van zo’n bijzondere en intieme dag! Vandaag neem ik je mee naar een bruiloft die ik nooit meer zal vergeten. Waarom niet? Dat vertel ik je zo! 

Getting ready for the big day 

Ik begon deze mooie dag bij de bruid in Veenendaal. De bruid was in het huis van haar moeder, waar ze werd klaargemaakt voor haar ‘big day’! De beste vriendin van de bruid was hier ook aanwezig om haar te helpen met de laatste kleine dingen. Ik heb hier de prachtige sieraden van de bruid kunnen fotograferen en natuurlijk het aantrekken van de bruidsjurk. Wauw! Wat ziet ze er mooi uit hè?! Haar jurk is van Assepoester in Arnhem. 

Mijn lieve collega Suzanne van bruidsfotografie ief was deze dag mijn second shooter en zij begon de dag bij de bruidegom, ook in Veenendaal. Daar was ook het dochtertje van het bruidspaar. Ze hielp héél lief met het aankleden van haar vader! Het pak van de bruidegom is van Only for Men.

De first look 

Nadat iedereen helemaal klaar was voor de dag, was het tijd voor het first look moment. De bruid en bruidegom zagen elkaar hier voor het eerst. En natuurlijk zag ook hun lieve dochtertje mama voor het eerst in haar prachtige jurk! Het dochtertje wilde nog niet haar jurk aan, daar moest toch echt mama even bij helpen. Eenmaal aangekleed zag ze er prachtig uit. Haar haar was mooi gedaan en ze had een SUPER mooi jurkje aan, helemaal matchend met de jurk van de bruid. 

Bruidsshoot met trouwfotograaf Ede op Kwintelooijen in Rhenen

Na een lunch ben ik met het bruidspaar doorgegaan naar Kwintelooijen in Rhenen voor de bruidsshoot. Als trouwfotograaf in Ede, Veenendaal, Wageningen en omgeving is dit toch écht wel een van mijn favoriete shoot locaties! Het is een van mijn favorieten omdat het een locatie is met heel veel diepte, je kan erg ver kijken wat altijd erg mooi is voor op de foto’s. Maar dat is niet alles, het is er ook heel mooi groen met uitgestrekte velden en bossen. En daarnaast ook nog eens zand! Hoe divers wil je het hebben ;). Zoals je wel kunt begrijpen hebben we hier prachtige foto’s gemaakt. Het dochtertje was hier ook bij en wilde ook graag op de foto’s, ze vond het allemaal enorm leuk om te doen. Ze mocht het boeket even vasthouden, lekker knuffelen met papa en mama en stoeien met papa. Daar komen toch echt de mooiste beelden uit! 

Matching with mom 

De bruid had geregeld dat er spijkerjasjes waren voor haarzelf en voor haar dochtertje. Er stond op: Mrs Joosten en Little Miss Joosten. Hoe cute en wat een leuk idee! Die heb ik natuurlijk ook op de foto gezet. Uiteindelijk was het dochtertje van het bruidspaar toch een beetje moe en is toen naar huis gegaan, maar wij gingen gewoon door met foto’s schieten! 

Houd hier rekening mee als je in het bos shoot! 

Het licht viel deze dag heel mooi. De bruid had ook een hele mooie, wijde jurk dus daar konden we mooi mee spelen met het maken van de foto’s. Als je foto’s maakt in het bos krijg je wel eens dat er wat takjes en blaadjes tussen je jurk gaan zitten. Het is als bruid goed om dit bij je keuzes voor een shoot locatie mee te nemen! Maar dit bruidspaar kon er gelukkig wel om lachen en natuurlijk heb ik dit grappige moment vastgelegd als herinnering voor later. 

Award winning picture als trouwfotograaf Ede!

Van deze prachtige bruidsshoot heb ik een foto ingestuurd voor een internationale fotowedstrijd en ik heb hier als bruidsfotograaf gewoon een award mee gewonnen! Hoe gaaf! Maar hoe kan het ook anders, want het is een foto op een prachtige locatie met deze geweldige bruid en haar lieve dochtertje. SUPER vereerd om daar een prijs mee gewonnen te hebben! 

Onderweg naar trouwlocatie Hugo de Vries in Lunteren 

Na de fotoshoot op het mooie Kwintelooijen zijn we naar de trouwlocatie Hugo de Vries in Lunteren gegaan. Dit is echt een van mijn favoriete locaties als trouwfotograaf in Ede en omgeving! Waarom? Omdat ze een hele mooie achtertuin hebben waar je heel gaaf buiten bruiloften kan doen. En dit koppel wilde erg graag een buiten bruiloft! 

Oeps! Bruidegom en trouwfotograaf uit Ede doorweekt.. 

En dan zul je natuurlijk net zien dat het, terwijl wij onderweg zijn naar de trouwlocatie, keihard begint te regenen.. Als bruidsfotograaf uit Ede rij altijd achter het bruidspaar aan om te kijken of ik nog leuke momenten kan vastleggen. Maar omdat het dus heel hard begon te regenen stopte het bruidspaar om de bloemen van de auto af te halen. Daar stond de bruidegom dan, in de stromende regen! Dus ik dacht natuurlijk meteen; ik ga hem helpen! Achteraf gezien had ik m’n camera erbij moeten pakken en foto’s moeten maken van dit unieke moment, maarja mijn eerste instinct was om die arme, doorweekte bruidegom een handje te helpen! Na wat (mislukte) pogingen om de bloemen van de auto af te krijgen zijn we maar snel weer de auto ingegaan en doorgereden naar de trouwlocatie Hugo de Vries in Lunteren. 

Eenmaal aangekomen op de trouwlocatie konden we even lekker opdrogen. En toen kwam de grote vraag: wat gaan we nu doen? Het bruidspaar wilde erg graag buiten trouwen, maarja, de regen.. We hebben toen heel even gewacht en de ceremonie 10 minuutjes uitgesteld. Maar dat was het helemaal waard, want na 10 minuten hebben we snel alles buiten drooggemaakt en kon de bruiloft gewoon buiten doorgaan! Hoe tof is dat! 

De trouwceremonie 

De ceremonie zelf was echt super mooi. Er waren hele schattige bruidskindjes, die voor het bruidspaar uit liepen om bloemblaadjes te strooien. Als trouwfotograaf Ede hou ik hier echt van! Toen kwam het bruidspaar aan en werden de geloftes voorgelezen. Dit was heel emotioneel en prachtig door alles wat er gezegd werd. Na de geloften kwam het dochtertje van dit koppel de ringen brengen. Hoe cute! En uiteindelijk was daar dan het langverwachte jawoord! 

Een geweldige bruidstaart 

Na de trouwceremonie zijn we naar binnen gegaan voor de bruidstaart en natuurlijk de toost. De taart was heel mooi, echt een soort marmer look bruidstaart. De taart was gemaakt door Flowers & Cake. En zoals de naam al zegt, heeft Flowers en Cake ook voor de bloemen van deze bruiloft gezorgt. Dit is een van de bruiloften die ik tijdens Corona heb mogen vastleggen. Om dit moment nooit meer te vergeten heb ik een flesje Corona vastgelegd voor de bruidstaart!

Food Food, Food! 

En toen was het tijd voor heel veel lekker eten! Er werd lekker taart gegeten en heerlijk geborreld. Ondertussen heb ik ook een aantal groepsfoto’s gemaakt. Na de borrel was het tijd voor het diner, en ook dit diner was super tof! Bij Hugo de Vries kan je namelijk buiten dineren. Wel overdekt, maar wel buiten! Dus dat is altijd erg gaaf voor op de foto’s. Buiten heb je namelijk heel mooi en natuurlijk licht. Daar hou ik als trouwfotograaf in Ede en omgeving natuurlijk erg van. Verder was de tafel heel mooi gestyled door Hugo de Vries en hadden ze heerlijk eten verzorgt. 

Een origineel gastenboek idee! 

Na het eten heeft het bruidspaar nog mensen mogen ontvangen voor koffie met chocolaatjes en heerlijke bonbonnetjes. En wat was het een gezellige avond! 

Dit bruidspaar was ook mega origineel, want ze hadden als gastenboek Jenga blokjes, waar mensen hun naam en een korte gelukwens op konden schrijven. Zo kunnen ze altijd terugdenken aan deze prachtige dag als ze Jenga spelen! Superleuk om eens een keer iets anders te doen dan alleen maar een gastenboek. En dit paste echt bij dit koppel! 

Ik heb als trouwfotograaf in Ede en omgeving erg genoten van deze geweldige, unieke bruiloft. Het was heel gezellig, op een prachtige locatie met een prachtig koppel. Op naar meer zulke geweldige bruiloften in 2021! 

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket