METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Fotoshoot gezin Amersfoort


Een paar weken geleden heb ik in mijn eigen studio in Amersfoort een kerstsetting gemaakt voor de kerst special fotoshoots van dit jaar. Ik hou echt zó van de kerstdagen, dat het voor mij heerlijk was om al zo vroeg de kerstdecoraties uit de kast te kunnen trekken. I love it!! Mensen vinden mij vaak als ze googelen op Fotoshoot gezin Amersfoort, maar dat gaat meestal over een buiten fotoshoot. Deze keer dus heerlijk knus in mijn fotostudio in Woudenberg.

Hoe de fotoshoot setting eruit zag in mijn fotostudio in Amersfoort

Het opbouwen van deze kerstsetting was voor mij een feestje. Ik heb gebruik gemaakt van een vrij ‘clean’ decor, waar ik niet veel gebruik heb gemaakt van felle kleuren. Ik hou namelijk vooral van neutrale kleuren, dat zie je ook terug in al mijn gezinsfotografie. Maar met een clean decor kan je alsnog echt die kerstsfeer creëren! Dat heb ik gedaan door een kerstboom neer te zetten, deze te versieren met prachtige ballen, te zorgen voor lampjes en zelfs nep sneeuw!

Mijn moeder als fotoshoot assistente

Tijdens de kerst specials was mijn moeder aanwezig als assistente. Want teamwork makes the dream work! Het was echt heel erg leuk om met mijn moeder samen te werken, ze kreeg namelijk alle gezinnen aan het lachen! Wil je dat zien? Bekijk dan de reel op mijn Instagram.

En wat hebben we samen hard gewerkt. De eerste dag hadden we namelijk 4 fotoshoots en de volgende dag 9 fotoshoots! En dat allemaal in mijn eigen studio in Amersfoort. We moesten KEIHARD doorwerken, want tussen de gezinnen door moesten we steeds alles schoonmaken. Niet alleen vanwege alle nepsneeuw die door mijn studio dwarrelde, maar ook natuurlijk vanwege Corona.

Behind the scenes bij een kerst gezinsfotoshoot in Amersfoort

Het grappige was dat ik bij deze kerst special shoot fotografeerde van onder een tafel! Zo kon ik namelijk door een kerstslinger heen fotograferen, wat echt een mooi effect gaf. Er zijn ook erg leuke behind the scenes filmpjes gemaakt, die ik maar al te graag even met je deel. Zo zie je hoe zo’n shoot er achter de schermen aan toe gaat!

https://youtu.be/nreMlasKcqg

Echte kadootjes en heel veel sneeuw!

Tijdens elke shoot liet ik de kids een kadootje uitpakken. En het leukste hiervan was dat de kinderen allemaal een kadootje mee naar huis mochten nemen!! Daar kwamen echt geweldige foto’s uit. Daarnaast genoten de kinderen van het spelen met de nepsneeuw, wat ook prachtige beelden opleverde! Ik hou zelf heel erg van de beelden waarin de kinderen juist wegkijken of heerlijk met de sneeuw aan het spelen zijn.

Primeur: dieren in mijn studio in Amersfoort!

Tijdens de kerst special gezin fotoshoots gebeurden er heel veel grappige dingen, die nog nooit eerder waren gebeurt in mijn fotostudio in Amersfoort! Zo kwam de kat van de buren even langs en die wilde ook wel even op de foto. Dus zo gezegd zo gedaan! Ik vind het zelf een hele mooie foto geworden, met de sprekende ogen van de kat. Daarnaast hebben we ook nog twee keer een hond in de studio gehad. Een keer een puppy en de andere keer een grote hond! Dat was ook echt super leuk om vast te leggen.

Deze kerst specials doen we volgend jaar weer!

Zo hebben we twee dagen lang gefotografeerd, chocola gegeten, kadootjes uitgedeeld aan de kinderen, met sneeuw gespeeld en dieren over de vloer gehad. En wat ben ik blij met de resultaten! Gelukkig ben ik niet alleen ik blij, maar zijn de ouders van de kinderen ook erg enthousiast over het eindresultaat. Er zijn heel veel foto’s bij besteld, omdat de beelden zo leuk zijn geworden! 

Ik heb nu al zin in de kerst special shoots van volgend jaar, want die ga ik zeker weer doen! Heerlijk in mijn eigen studio hier in Amersfoort. Maar eerst nog even echt kerst vieren in december. Merry Christmas!

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket