METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Schattige newborn fotoshoot in Aalsmeer

Newborn fotoshoot Aalsmeer

Newborn fotoshoot in Aalsmeer 

Een paar weken geleden ben ik voor een newborn fotoshoot in Aalsmeer geweest. De meeste van mijn newbornshoots zijn bij mij in Woudenberg in de fotostudio, maar voor een aantal klanten doe ik ook thuis newborn fotoshoots! Je kan altijd contact met mij opnemen over de verschillende mogelijkheden bij newborn shoots. 

Speciale momenten tijdens de newborn fotoshoot in Aalsmeer

Dit is baby Nolan. Nolan is de zoon van een familie waar ik al jaren kom om te fotograferen. Deze familie is mij dan ook heel erg dierbaar! Wat ik erg bijzonder vind, is dat ik hun oudste dochter Rayna op de foto mocht zetten toen zij pas geboren was. Ze was een van de eerste newborns OOIT die ik op de foto mocht zetten. Het is zo speciaal om haar te zien opgroeien en om nu alweer haar broertje vast te leggen tijdens deze newborn fotoshoot! 

Fotograaf in Amersfoort, of toch ook in Aalsmeer? 

Dit prachtige gezinnetje woont in Aalsmeer. Ik ben eigenlijk newborn fotograaf in Amersfoort en omgeving, maar ik vind het altijd een eer dat ik als newborn fotograaf het hele land door reis om pasgeboren baby’s vast te leggen. Dat mensen mij hier voor vragen voelt elke keer weer als iets geweldigs! 

Throwback Throwback.. 

Zoals ik al eerder zei heb ik ook de newbornshoot van de oudste dochter Rayna gedaan. Hier zie je een geweldige throwback foto naar deze shoot! Hoe erg is ze wel niet gegroeid als je dit ziet?! 

Help! Een peuter puber bij een newborn fotoshoot

Rayna is ondertussen geen kleine newborn meer, maar een heerlijke peuter puber! De ouders van Rayna twijfelde dan ook een beetje of Rayna wel op de foto zou willen met haar broertje. Maar dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik neem namelijk ALLE tijd om heerlijk met de broer of zus van de newborn te kletsen en te spelen. Zo ontstaat er vertrouwen en creëer je een goede band. Dat is heel erg belangrijk voor peuters! Als dit vertrouwen er eenmaal is krijg je de BESTE foto’s! 

Geweldige outfits tijdens een newborn fotoshoot in Aalsmeer

En kijk wat een prachtige foto’s er zo ontstonden! Rayna stelde zich helemaal open, luisterde super goed en daarom konden we hele mooie foto’s maken met haar en haar broertje. 

Wat Rayna helemaal geweldig vond is dat ze een jurk van mij aan mocht. Ik had namelijk wat jurken en haarbanden meegenomen. Toen ze een jurk aan had voelde ze zich helemaal een prinsesje! Ik heb toen wat foto’s van Rena alleen gemaakt, maar natuurlijk vooral van Rayna met haar broertje samen. 

Wat neem ik allemaal mee tijdens een newborn fotoshoot? 

Als ik bij mensen thuis kom om daar een newborn fotoshoot te doen, heb ik natuurlijk minder accessoires dan als de fotoshoot bij mij thuis in de fotostudio zou plaatsvinden. Maar toch krijg ik het altijd voor mekaar om een hele hoop spullen mee te sjouwen naar een newbornshoot! Zo neem ik altijd een draagbare posing bag mee, een achtergronden systeem, een kacheltje voor de warmte en heel veel verschillende soorten accessoires. Zo kan ik allemaal mooie settings creëren, passend bij de wensen van de ouders. Zo ook deze newborn fotoshoot in Aalsmeer! 

Geweldige foto’s van het gezin

Naast foto’s van alleen Nolan of Nolan met Rayna, heb ik natuurlijk ook foto’s gemaakt met Nolan en zijn vader en Nolan en zijn moeder. En niet te vergeten, foto’s met het hele gezin! In deze fotoblog laat ik je een klein aantal foto’s zien van deze newborn fotoshoot in Aalsmeer. 

Wat vliegt de tijd als ik Rena als grote zus zie! En ook besef ik mij dan nog eens extra hoe leuk ik mijn werk vind. Elke shoot is weer zo anders, I love it gewoon! Op naar nog veel meer fotoshoots bij dit prachtige gezinnetje in Aalsmeer. En bij heel veel andere leuke gezinnetjes natuurlijk! 

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket