METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Kasteel Doorwerth

Trouwfotograaf in Amersfoort en door heel het land! 

Als trouwfotograaf in Amersfoort werk ik natuurlijk niet alleen in regio Amersfoort, maar ook door heel het land! En dat vind ik alleen maar hartstikke leuk om te doen. Zo kom je namelijk op hele mooie plekken, waar je anders niet zo heel snel komt. Als trouwfotograaf hou ik natuurlijk mega erg van nieuwe locaties ontdekken om mooie foto’s te schieten! 

Het aankleden van de bruid en de bruidegom in Wageningen 

Voor deze bruiloft reed ik vanuit mijn woonplaats Woudenberg, wat vlak bij Amersfoort ligt, naar Wageningen. Daar begon de dag met fotograferen bij de bruid thuis. Het bruidspaar was samen aanwezig daar, dus ik kon ze allebei op dezelfde locatie fotograferen met het aankleden. Dat de bruid en de bruidegom op dezelfde locatie zijn gebeurt niet zo vaak en was wel lekker efficiënt! Zoals je kan zien was de kat erg nieuwsgierig en die keek vanuit buiten toe wat er allemaal bij zijn baasjes gebeurde. Zo’n drukke boel ziet hij vast niet elke dag. 😉 

Een heel speciaal ringendoosje 

Het bruidspaar had voor deze speciale dag een PRACHTIG speciaal ringendoosje. Echt, ik ben helemaal fan van dat ringendoosje. Super mooi! En wat had de bruid ook mooie sieraden om. Ik ben helemaal fan van alles wat deze bruid droeg! 

Een speciaal moment vastleggen als trouwfotograaf

Toen de bruidegom klaar was met aankleden en ik hier alle foto’s had gemaakt, is hij de auto en de bloemen gaan halen. Ondertussen kon de bruid haar jurk aan doen, zonder dat de bruidegom stiekem om een hoekje kwam kijken! De beste vriendin van de bruid hielp haar hierbij. Dat is altijd een heel bijzonder moment, wat je vriendschap versterkt en je nooit meer vergeet! De bruid had een prachtige bruidsjurk van Weddingwonderland in Almere.

Een van mijn favoriete momenten als trouwfotograaf: The first look 

Toen ook de bruid helemaal klaar was voor haar grote dag, arriveerde ook de bruidegom met de auto en de bloemen van Stefan’s bloemen&zo. Even serieus, HOE leuk is deze auto wel niet! Het bruidspaar had deze gehuurd bij kevers huren.nl. Zeker een aanrader.

Toen was het eindelijk tijd om elkaar te zien. De first look! Omdat het een beetje regenachtig was hebben we dit binnen gedaan. De bruidegom en de bruid ging beide aan een andere kant van een muur staan, om zo eerst elkaar te voelen en elkaars handen vast te houden voor ze elkaar echt zagen. Wat was dat al een bijzonder moment! En toen was daar eindelijk HET moment, de bruid en de bruidegom zagen elkaar voor het eerst! Als bruidsfotograaf vind ik dit toch steeds zulke prachtige momenten om vast te leggen. Het bruidspaar was erg blij met hoe ze er beide uitzagen. En dat kan ook niet anders, want kijk wat een prachtig stel het is! 

Met de kever richting de Posbank 

Na de first look zijn we met hun geweldige trouwauto, een kevertje, naar de posbank gereden. Als trouwfotograaf hou ik echt mega veel van gave trouwauto’s! De posbank is een super mooie locatie in de buurt van Arnhem waar we de trouwfoto’s hebben gemaakt.

Eerst hebben we foto’s gemaakt op een zandvlakte met wat bos en daarna zijn we nog een stukje doorgereden naar een mooi uitkijkpunt waar we echt helemaal over de posbank heen konden kijken. SUPER mooi! 

Trouwfotograaf bij droombruiloft op Kasteel Doorwerth 

Na de fotoshoot zijn we doorgereden naar Kasteel Doorwerth. Hier werd namelijk de bruiloft gevierd! Natuurlijk hebben we bij Kasteel Doorwerth ook nog een paar mooie foto’s gemaakt. Want WAUW wat een mooi kasteel is dat! Het kasteel op de achtergrond, de bruggetjes, echt een droomlocatie. Ook hingen de bomen op het moment van deze bruiloft vol hingen met peren, echt fantastisch om te zien en geweldig als decor voor de foto’s. 

Ceremonie in het koetshuis 

Na de fotoshoot zijn we naar het koetshuis gegaan. Hier vond de ceremonie plaats! De locatie was super mooi aangekleed door Kasteel Doorwerth. En wat een mooie geloften had dit bruidspaar! Heel emotioneel, maar ook keihard gelachen samen. Die combi vind ik altijd geweldig. 

Het JA-woord! 

En toen kwam het grote moment, het JA-woord! Natuurlijk gaven ze hier elkaar de ringen en werd het JA-woord verzegeld met een kus. 

Het bruidspaar werd enthousiast gefeliciteerd met natuurlijk heel veel bellenblaas! 1 ding dat ik heb geleerd op deze bruiloft is dat als je bellenblaas opdrinkt, je moet overgeven. Dat heeft helaas een van de kleine bruidsmeisjes gemerkt.. Oeps! 😉 

Een prachtige bruidstaart

Daarna was het tijd om de prachtige bruidstaart aan te snijden. Deze bruidstaart zag er niet alleen prachtig uit, hij was ook nog eens heel lekker! De bruidstaart is gemaakt door Patisserie Christiaans. 

Originele, regenachtige groepsfoto’s! 

Na het genieten van de heerlijke taart zijn we naar buiten gegaan voor het maken van de groepsfoto’s. Toen we daar een tijdje mee bezig waren begon het een beetje te druppen. Maar gelukkig was het bruidspaar voorbereid en waren er voldoende paraplu’s aanwezig! En zo hebben we de laatste groepsfoto’s met paraplu’s gemaakt. Ik zeg maar zo, dan heb je in ieder geval leuke, creatieve trouwfoto’s! 

Het heerlijke diner in het kasteel 

Binnen hebben de gasten en het bruidspaar na de groepsfoto’s een heerlijk diner gehad. Kasteel Doorwerth had ook bij het diner voor prachtige aankleding van de tafels gezorgt. 

Tijdens het diner werden er stukjes gedaan. Het was super tof om te zien hoe hard er gelachen werd, maar ook hoe het soms een beetje emotioneel werd. Zoals ik al eerder zei, wat mij betreft de beste combinatie! 

Hilarische photobooth 

Het bruidspaar had een hele leuke photobooth geregeld met allemaal leuke accessoires erbij. Een photobooth doet het altijd erg goed op een bruiloft en de foto’s als herinneringen zijn altijd mega leuk om te hebben. Zoals je kan zien heeft zelfs oma even de accessoires op gehad om foto’s te maken! Zo zie je maar, een photobooth is leuk voor jong en oud. 😉 

Origineel bedankje van het bruidspaar 

Na deze geweldige dag had het bruidspaar hele mooie bedankjes geregeld. Ik vond dit echt leuk en origineel. Zelf zou ik heel blij zijn als ik zo’n cactus mee naar huis kreeg op een bruiloft! Het is nou echt een bedankje die je thuis een mooi plekje geeft en waar je nog jaren mee kan doen. Echt een aanrader! 

Toen kwam deze mooie dag aan een einde en werd het bruidspaar buiten, in het donker, uitgeleid. Wat een leuk laatste moment was dit voor het bruidspaar! Het bruidspaar ging heerlijk onderweg naar hun hotel. 

Dit was weer een geweldige bruiloft om bij te zijn! Ik hoop nog veel meer bruiloften mee te maken in deze omgeving, want wauw wat was dit een mooie dag! 

Meer blogs

Newborn fotoshoot in Amersfoor

Een prachtige newborn fotoshoot in Amersfoort

De eerste paar maanden van dit jaar staan bij mij in het teken van newborn fotoshoots in Amersfoort. Want wat zijn er een hoop baby’s geboren de afgelopen tijd! En I love it, want dat betekent meer mega schattige baby’s vastleggen voor mij als newborn fotograaf! Ben jij benieuwd hoe een newborn fotoshoot in Amersfoort gaat? Lees dan zeker even verder.

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket