METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Dagje bij een newborn fotograaf in Ermelo

Newborn fotograaf Utrecht

Newborn fotograaf Ermelo

Een poosje geleden heb ik newborn Cem in mijn studio in Woudenberg, vlakbij Ermelo. Hij kwam samen met zijn grote broer en natuurlijk ook zijn ouders! Het was super gezellig, echt wat een mooi gezinnetje is dat zeg! Ik heb dan ook mega veel zin om je de foto’s van deze newbornshoot te laten zien. En dit gezinnetje had een primeur, want mijn studio was net helemaal verbouwd. Als newborn fotograaf in Ermelo en omgeving wilde ik graag een complete studio, zodat ik optimaal kan werken en zodat ik gezinnetjes die langskomen voor shoots goed kan faciliteren. Win win! 

Newborn fotograaf Utrecht

Mijn fotostudio is HELEMAAL af!  

Ik heb namelijk bij mijn studio een badkamer zitten en die badkamer moest verbouwd worden, want ik wilde daar graag een toilet in hebben. Ik had nu tijdens de verbouwing dat mensen door mijn huis moesten om naar het toilet te gaan. En dat was super irritant, want dan moest ik elke keer mijn huis opruimen. En ik kan je vertellen, opruimen is niet mijn sterkste punt. Oeps!! Herkenbaar? Naast een fijne badkamer met wc heb ik nu ook een eigen keukentje in mijn studio. Mega handig! 

Newborn fotograaf Utrecht

Maar nu is mijn studio eindelijk af!! En dit prachtige gezinnetje heeft er meteen gebruik van gemaakt. Dat was super fijn! Het gezin kwam binnen en papa kon met de grote broer lekker even in het voorhalletje spelen. Ik had daar een auto kleed neergelegd, autootjes en ook wat lekkers. En daar kon de grote broer dus lekker spelen terwijl mama met de baby bij mij begon met de newborn fotoshoot. 

Zo krijg ik als newborn fotograaf in Ermelo, kinderen ALTIJD op de foto! 

Toen grote broer lekker relaxed was en lekker aan het spelen was en het kleine broertje lekker sliep, toen zijn we gaan fotograferen met het hele gezin, dus ook met papa en mama en de grote broer. De grote broer vond het eigenlijk niet heel leuk om op de foto te gaan en dat gebeurt wel vaker, is heel normaal voor deze leeftijd! En ik heb wel vaker dat de ouders dan denken van ‘’oeh dit gaat hem niet worden’’. Maar weetje, het lukt mij altijd om ook de newborn met broer of zus op de foto te krijgen. En dat is dus ook in dit geval gelukt! Sterker nog, de grote broer moest heel erg lachen en het was heel gezellig. Hoe ik dit doe? Nou het begint allemaal bij vertrouwen winnen! Lekker veel praten, lachen en het kind op zijn gemak stellen. En kijk nou, hij staat er hartstikke leuk op! 

Eigen accessoires meenemen naar shoots

De moeder van baby Cem had nog een leuk knuffeltje meegenomen waarmee de grote broer ook op de foto had gestaan als newborn. Want dat heb ik nog helemaal niet verteld, maar ik heb de grote broer ook op de foto gezet toen hij nog maar een klein baby’tje was! Hoe bijzonder is dat?

Newborn fotograaf Utrecht

Bij mijn newbornshoots mag je altijd eigen accessoires meenemen, dit kan alles zijn wat jij graag op de foto wilt hebben. Een eigen knuffeltje, een eigen dekentje, wat je ook maar prettig vindt! Hier krijg je hele persoonlijke en originele foto’s van. I love it! 

Wat een prachtvrouw! 

Wat je ziet bij deze newbornshoot is dat de vader alleen met de kinderen op de foto staat. Dit zijn zulke lieve beelden! En ook moeder staat alleen op de foto met haar kinderen. Wauw, ik ben fan van deze moeder!! Even serieus, je kan toch niet zien dat deze moeder net bevallen is?! Ongelofelijk wat een prachtvrouw! 

Newborn fotograaf Utrecht

Het zijn hele mooie, rustige foto’s geworden. Ik ben hier als newborn fotograaf in Utrecht super blij mee! Voor dit gezin heb ik ook dreamshots gemaakt. En nu vraag jij je misschien af, wat zijn dreamshots? Nou, dreamshots zijn foto’s waarbij ik het baby’tje fotoshop in een prachtige achtergrond. Deze achtergronden heb ik dus niet echt in mijn studio staan, maar dit lijkt wel zo! In elk pakket mag je 1 of 2 dreamshots uitzoeken. Je mag dan zelf de achtergronden kiezen die jij daarvoor wilt gebruiken! Hoe gaaf is dat. 

Prachtig handgemaakt en customized fotoalbum

Voor newborn fotoshoots heb ik verschillende pakketten. Dit stel had een pakket waarin ze ook een prachtig handgemaakt fotoalbum mochten uitkiezen! Ze hebben gekozen voor een prachtig fotoalbum met knitwear en cappuccino kleur, echt helemaal customized. Dit past super mooi bij deze newbornshoot! Het stel heeft samen met mij de kleuren uitgekozen. Ik vind het een prachtig album geworden waarin de foto’s geweldig mooi bij elkaar passen. Wat houd ik toch van newbornshoots!! Hieronder zie je een voorbeeld van zo’n fotoalbum, deze is van een andere newbornshoot. Ook dit album is echt prachtig!

Ben jij benieuwd wat alle mogelijkheden zijn bij een newbornshoot bij een newborn fotograaf in de buurt van Utrecht? Download dan zeker even mijn gratis newbornmagazine! 

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket