METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

buiten bruiloft

Trouwfotograaf in Ede, Bennekom, Wageningen en omgeving

Als trouwfotograaf in Ede & omgeving mocht ik dit najaar de bruiloft van Sander en Daphne fotograferen. En wat was dit een bijzondere dag! Het bruidspaar had alles tot in de puntjes goed geregeld. 

De dag begon bij het bruidspaar thuis. Sander was boven bezig met aankleden voor de grote dag en zijn moeder kwam hem daarbij helpen. Dat is toch altijd even een speciaal momentje. Ik kan als trouwfotograaf in Ede en omgeving zeker zeggen dat het gaaf is als je ouders, vrienden, broers of zussen aanwezig zijn bij het aankleden. Een moment om nooit te vergeten!

Originele manchetknopen

Sander had hele toffe manchetknopen van Disney. Dit koppel is namelijk helemaal Disney fan! Dus het was een super tof detail voor deze speciale dag. Zelfs de initialen van het bruidspaar staan in de manchetknopen! 

De bruidegom had een hele mooie doos geregeld met allemaal lieve dingen voor de bruid, zo lief! En ook de bruid had een heel lief kaartje geschreven voor de bruidegom. Een en al liefde aan het begin van deze mooie dag! 

Ik heb de tijd genomen om het aankleden te fotograferen, maar ook de details. Het vastleggen van de sieraden vind ik mega leuk om te doen. Wat een prachtige sieraden waren dit ook! Het haar en de makeup van de bruid zijn gedaan door de getalenteerde Leonie van Leonie Hairstyling & Visagie.

The first look

Toen was het tijd voor de first look. De bruidegom kwam naar beneden, met de kat voor hem uit. Wat was dat een grappig gezicht! Dit heb ik dan ook zeker even vastgelegd. Wat was dit weer een mooie first look. De bruid stond achter de dubbele deuren met mooi glas. Toen deed ze de deuren open en daar was dan het grote moment. De first look! En wat zagen de bruid en bruidegom er prachtig uit. De bruidsjurk is van D’amore in Amersfoort en het pak van de bruidegom is van Tailor made suits in Tilburg.

Trouwfotograaf in Ede en omgeving bij Huis Doorn

Na de first look zijn we naar buiten gegaan voor de foto’s. We hebben prachtige foto’s gemaakt bij Huis Doorn, met Cyntia Vonk als mijn second shooter.  Het was heel gezellig en door het hebben van een second shooter konden we ook een beetje spelen met de foto’s. We hebben hele mooie foto’s gemaakt, Cyntia en ik hebben goed kunnen afwisselen. Ook had het bruidspaar geluk met het weer, want het bleef de hele dag droog!

Trouwlocatie de Veenderhoeve

Na het vastleggen van dit prachtige stel zijn we naar De Veenderhoeve gegaan in Veenendaal de Klomp. De bruid werd gebracht door haar vader. Dit was echt een speciaal moment. En wat is De Veenderhoeve trouwens een prachtige trouwlocatie! Als trouwfotograaf in Ede en Wageningen heb ik al heel veel trouwlocaties gezien, maar ook dit is een favoriet en een echte aanrader. De Veenderhoeve heeft een prachtige zaal met mooi daglicht, helemaal mooi ingericht. Super tof!

De trouwceremonie

Op de locatie vond de trouwceremonie plaats. Het bruidspaar heeft elkaar de trouwgeloften voorgelezen. Dat was heel bijzonder en ook heel emotioneel, want de bruidegom was net zijn vader verloren. Er brandde tijdens de ceremonie kaarsjes voor de vader van de bruidegom en ook voor de opa van de bruid. Het was heel speciaal om hen op deze manier te betrekken bij de bruiloft.

Oma geeft de ringen & emotionele momenten

Wat ik zelf een erg leuk moment van de ceremonie vond was dat oma de ringen mocht geven. Hoe geweldig is ook deze foto van de ringen op de rollator! I love it. De ringen zijn van Diamonds by me. Na het geven van de ringen en natuurlijk de first kiss was het tijd om naar buiten te gaan. Buiten werd de taart van We Love Cakes in Leusden aangesneden en was het tijd voor de first dance. De first dance was heel bijzonder, omdat de moeder van de bruidegom eigenlijk met haar man had willen dansen. Helaas ging dat nu natuurlijk niet door en heeft de bruidegom met zijn moeder gedanst. Wat was dit een mooi maar ook emotioneel moment! 

Een heerlijke ijscokar!

De bruidegom had heel leuk een ijscokar geregeld om heerlijk ijsjes te scheppen. Het eerste ijsje schepte hij natuurlijk voor zijn bruid! Als trouwfotograaf in Ede, Wageningen en omgeving vind ik dit altijd ZO leuk. Eetkraampjes blijven echt een must have op bruiloften. Deze leuke ijscocar kwam van La Toscana in Eindhoven.

Originele groepsfoto’s door trouwfotograaf in Ede

Terwijl het feest in volle gang was hebben we de groepsfoto’s gemaakt, met naast de standaard sta-foto’s ook een paar creatieve beelden! Zo heeft de bruidegom even door de lucht gevlogen en hebben we de beer run gedaan, daar heb ik jullie laatst iets over verteld.

Diner time bij De Veenderhoeve

Na de groepsfoto’s was het tijd voor het eten. Dit bruidspaar had voor prachtige styling gezorgt. Denk aan hele mooie tafel placement accessoires, mr en mrs bordjes, mooie bloemetjes aan flesjes en ga zo maar door. En ook het eten was TOP geregeld. Wat zag het er allemaal mooi uit en wat was het lekker. Tussen het eten door zijn er wat stukjes gedaan. Wat heeft het bruidspaar hier hard om gelachen! 

Uiteindelijk kwam de avond ten einde en had het bruidspaar super leuke bedankjes geregeld. Dit waren leuke cactussen in hele leuke potjes met een persoonlijke opdruk en een kaartje erbij. Ik houd echt van zulke bedankjes! 

Al met al heb ik als trouwfotograaf in Ede enorm genoten van deze prachtige bruiloft bij mij in de buurt. Ook mega leuk om dit samen met Cyntia te mogen doen! Er staat een reel op mijn Instagram over deze dag, dus als je dat leuk vind kan je die nog even bekijken. 

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket