Het mooiste van mijn werk is de afwisseling. Als trouwfotograaf zie ik zoveel bruiloften (ongeveer 25 per jaar) en het leuke is dat het elke keer weer anders is. Natuurlijk er zijn trends op het gebied van trouwjurken dus je herkent wel de moderne trouwjurk maar toch kiest iedere bruid weer iets heel anders. En ik dacht: ik kan jou als bruid natuurlijk helpen door wat inspiratie te delen. Daarom heb ik trouwfoto’s met verschillende thema’s opgeduikeld. Echte trouwfoto’s, van echte bruiloften. Vandaag: 8 x een trouwjurk voor iedere bruid!

zeemeermin trouwjurk vastgelegd door trouwfotograaf Amersfoort PRecious People Fotografie

1: stijlvolle zeemeermin

Zo koos deze bruid voor een prachtige zeemeermin jurk van Koonings. De jurk die tot de bovenbenen mooi aansluit en daarna uitwaaiert. De jurk had een prachtige open rug en een mooie sleep. De lange sluier maakt het geheel prachtig af.

2: klassieke prinsessenjurk

Deze prachtige bruid heeft gekozen voor een prinsessenjurk van Tres Chic. Deze jurk heeft een bovenkant van kant, met korte mouwen. De jurk loopt vanuit haar middel mooi wijd uit naar beneden, helemaal tot de grond. Deze klassieke jurk is een echte eye-catcher! Ik vind de foto in zwart-wit zelf ook echt prachtig.

3: Fit & Flare trouwjurk

De jurk van deze bruid is weer heel anders dan de twee jurken hierboven. Deze jurk heeft het model ‘fit & flair’ en sluit goed aan, maar loopt beneden toch nog iets uit. De jurk is gekocht bij Wedding Company. De bruid had ook een mooie, korte sleep voor in het haar en bijpassende bolero voor als het iets kouder werd. Hoe origineel bedacht!

Bruidsjurk

Ben je benieuwd naar een samenvatting van een volledige trouwdag? Kijk hier de trouwfoto’s in deze video:

4: Elegante Empire trouwjurk

Deze bruid was erg origineel want had niet 1, niet 2, maar wel 3 bruidsjurken op haar bruiloft! Hier zie je de eerste jurk die ze droeg op haar bruiloft. Deze bruidsjurk is gekocht bij Ann& John. Het is een jurk in empire stijl met prachtige details. Zo heeft ze een subtiele band om haar middel, is de bovenkant van de jurk helemaal van kant met bloemen details. Ook had deze bruid een lange sluier, erg mooi voor op de foto’s zoals je kan zien. Daarnaast had deze bruid een paraplu met kanten details. I love it!

8 x een trouwjurk voor iedere bruid

5: Losvallende trouwjurk

Wat een plaatje is deze bruid! Deze bruid heeft gekozen voor een losvallende bruidsjurk. En wat staat dit haar goed! Deze jurk is gekocht bij Valkengoed in Amersfoort. De jurk heeft enorm veel details aan de bovenkant en heeft een subtiele V hals.

8 x een trouwjurk voor iedere bruid

6: Prinses met een twist

Deze bruid heeft gekozen voor een bruidsjurk van D’amore in Amersfoort. Ze heeft gekozen voor een het silhouet ‘prinses’, met dunne bandjes. Dit zie je niet bij veel bruiden in Nederland! Ik vind het deze bruid prachtig staan, ze straalt helemaal! De bijpassende sluier maakt het helemaal af.

Trouwjurk

7: The bold bride

Dit noem ik nou een bruid met pit! Want zeker niet elke bruid durft het aan om een jurk met een kleur te kiezen. Al helemaal niet een best opvallende kleur! Maar deze bruid durfde dat gelukkig wel! En wat staat het haar prachtig! De jurk is gekocht bij Covers in Utrecht, dus als je nog op zoek bent naar een kleurrijke jurk, neem hier zeker een kijkje!

8: De A-lijn trouwjurk

Deze bruid koos voor de A-lijn trouwjurk. Deze jurk valt als een A om het lichaam van de bruid heen. En ook deze jurk heeft erg voor mooie details. Een doorzichtig achterkant, duizenden knoopjes, parels aan de voorzijde, echt prachtig. Deze bruidsjurk komt van Assepoester in Arnhem. De bruid had ook speciaal voor haar trouwdag een spijkerjasje laten maken met haar naam erop. Mega origineel!

A lijn trouwjurk

Hopelijk heb je nu weer wat inspiratie opgedaan voor jouw trouwjurk! Staat jouw droomjurk niet tussen deze ‘8 x een trouwjurk voor iedere bruid’? Dat kan! Iedereen is namelijk uniek. Ik heb nog veel meer bruiloften op mijn website staan, dus neem daar zeker even een kijkje!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved