Yes! Jij hebt je trouwjurk binnen. Nu is het tijd om op zoek te gaan naar een mooi, bijpassend trouwpak. Dit is soms nog best wel even lastig! Daarom help ik je in deze blog graag aan wat inspiratie! Ik laat je 6 x het mooiste trouwpak zien. Want weetje, elk pak is het mooiste pak, zolang het maar bij jouw bruidegom past! Kies daarom altijd een pak waar hij zich comfortabel in voelt, dat straalt er namelijk vanaf op je trouwdag! Net als dat jouw trouwjurk jou een confidence-boost moet geven, moet een trouwpak dat net zo goed. Daarom hieronder: 6 x het mooiste trouwpak!

Nog geen trouwjurk binnen? Don’t worry! Inspiratie nodig? Bekijk dan mijn vorige blog:

1: Blauw trouwpak met lichtbruine details

De eerste bruidegom in deze blog heeft gekozen voor een blauw trouwpak met lichtbruine details van Tailor Made Suits. Een kleurencombinatie die we vaker zien! Deze kleuren matchen dan ook erg goed met elkaar. Verder heeft deze bruidegom gekozen voor het toevoegen van de initialen in het overhemd. Dit is een erg speciaal detail, waardoor dit overhemd hem altijd aan de bruiloft zal herinneren! Daarnaast had deze bruidegom gepersonaliseerde manchetknopen. Er zitten dus mega veel details in dit bruidspak, wat je misschien op het eerste oog niet zou zien!

2: Geruit trouwpak met donkergroene en roze details

Deze bruidegom heeft gekozen voor een pak dat ik nog niet vaak heb gezien. Namelijk een pak met opvallende kleur details van DutchSpirit! De detailkleuren waar deze bruidegom voor heeft gekozen zijn roze en donkergroen, helemaal passend bij de trouwjurk van zijn bruid. Je ziet dat de gilet precies dezelfde kleur heeft als de strepen van de ruiten in het pak. Het zit hem allemaal in de kleine details! Ook de corsage past hier helemaal bij. Het pak past helemaal bij deze bruidegom en dit straalt hij ook uit!

3: Casual chic trouwpak

De volgende bruidegom heeft gekozen voor een casual chic trouwpak van Only for Men. Dit zie ik tegenwoordig steeds vaker, vooral bij kleine, informele bruiloften. Je ziet dat de bruidegom geen stropdas draagt en ook geen pochet in z’n voorvak heeft, hier kan je de meer casual chic stijl aan herkennen! De kleuren waar deze bruidegom voor heeft gekozen zijn lichtgrijs, donkergrijs en blauwe tinten. Kleuren die erg goed bij elkaar passen! Het statement horloge van de bruidegom maakt de outfit helemaal af.

4: Oldschool & clean trouwpak

Ook dit vind ik zelf weer een heel leuk pak! Weer totaal iets anders dan de pakken hierboven, maar dat maakt trouwpakken zo leuk! Er is zo veel variatie mogelijk en daarom zie je dat elke bruidegom kiest voor een pak wat bij hem past. Zo heeft deze bruidegom gekozen voor een pak van Jac Hensen. Je ziet dat deze stof iets ruwer is, en een grijze/taupe kleur heeft. De bruidegom heeft daarnaast gekozen voor een wit overhemd EN een witte stropdas, wat een zorgt voor een clean look.

5: Het klassieke driedelige trouwpak

Op deze foto’s zie je een voorbeeld van een klassiek, driedelig trouwpak. Niet te veel kleuren of poespas, maar gewoon een mooi, net trouwpak van Victor Giglio! De hoofdkleur hier is donkerblauw (een veelvoorkomende kleur zoals je ziet!) met witte en crème details. Net als de eerste bruidegom heeft ook deze bruidegom gekozen voor gepersonaliseerde manchetknopen en heeft deze bruidegom daarnaast een chinees teken op zijn blouse laten drukken. Dit maakt een trouwpak voor altijd bijzonder!

6: Grijs trouwpak met witte details

Het laatste trouwpak in deze blog is ook een klassiek, driedelig trouwpak. Maar zoals je ziet heeft ook dit pak weer geheel een eigen stijl! Het is echt bijzonder wat keuzes in stoffen, patronen, knopen, kleuren blouse, stropdas, pochet, riem, horloge en alle andere accessoires allemaal kunnen veranderen. Heel veel!

Mijn ultieme tip aan de bruid: laat je aanstaande man een pak kiezen waar hij zich helemaal comfortabel in voelt! Je zult dit op de trouwdag zelf echt zien en merken. En hoe gaaf is dat wel niet?? Natuurlijk is het best oké om je voorkeuren aan te geven qua kleuren, passende stoffen bij jouw jurk etc. Daarom raad ik je aan eerst je trouwjurk te kiezen en daarna op zoek te gaan naar het perfecte trouwpak! In deze blog heb ik je 6 x het perfecte trouwpak laten zien, maar ga zeker zelf nog even op onderzoek uit! Good luck.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved