METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

9 x bloemen inspiratie voor je bruiloft

Chinese bruiloft

Bij trouwen horen natuurlijk bloemen. En net als bij een trouwjurk, trouwpak, locatie, eten, ringen, kleurenschema etc, heb je ook MEGA veel soorten trouwboeketten! Daarom heb ik vandaag speciaal voor jou 9 x bloemen inspiratie voor je bruiloft. Ik heb gekozen voor een aantal van mijn favoriete trouwboeketten die ik dit jaar zelf heb gefotografeerd! De boeketten zijn heel divers, dus doe lekker inspiratie op!!

1: Pastel boeket met rozen en gipskruid

Dit is een prachtig, heel rond boeket. Het boeket is erg vol, maar bestaat niet uit veel verschillende bloemsoorten! De bloemen die je hier ziet zijn voornamelijk rozen en gipskruid. En prachtige, dromerige combinatie. Zo zie je maar dat je niet veel soorten bloemen nodig hebt om tot een mooi boeket te komen!

2: Blauw en paars trouwboeket

Dit trouwboeket is totaal anders dan het eerste trouwboeket dat ik je liet zien! Dit boeket is wilder, met meer diverse soorten bloemen. Zo zie je hier rozen en gipskruid, maar ook losse kleine bloemen met veel kleur. De nadruk van dit boeket ligt op de kleuren blauw en paars, wat mooi staat bij alle details die dit bruidspaar deze dag heeft! Dit boeket is gekocht bij Flowers & Cake.

3: Klassiek rozen trouwboeket

Dit boeket heeft iets weg van het eerste boeket, maar is toch weer heel anders! Zo is dit boeket een stuk subtieler en minder vol. Dit past goed bij de bruid, want de bruid heeft een prachtige prinsessenjurk aan. Deze valt al erg op, dus de keuze voor een subtieler boeket is hier heel begrijpelijk! Ik vind deze kleur rozen echt prachtig. Heel licht roze, met als opvulling gipskruid. Gipskruid komt erg vaak voor zoals je nu al ziet!

4: Spicy pink trouwboeket

Dit is toch een prachtig boeket zeg!! Met allerlei roze bloemen in felle kleuren, past dit boeket perfect bij deze bruid en bruidegom. Ze hebben namelijk ook voor deze kleur roze gekozen in de details van hun trouwkleding! Een keer wat anders en I love it! De bloemen komen van Bloemsierkunst Ad Hosman.

5: Organic Rustic Pastel

Dit is een voorbeeld van een meer ‘organic rustic’ boeket. Dit betekend dat het boeket veel levendiger en imposanter is dan de helemaal ronde boeketten. Dit zie je bij dit boeket aan het vele groen! Lange bladeren en korte bladeren gemixt met mooie rozen. Het groen geeft een levendige uitstraling aan je boeket. Deze stijl komt steeds meer in! Dit boeket komt van Stefan’s bloem & Zo.

6: Green with a touch of red boeket

Wat een prachtig en origineel boeket is dit! Ik heb zo’n boeket zelf nog niet vaak op de foto gezet. Ik vind het vele groen van bladeren en eucalyptus erg mooi afsteken tegen het donkere rood, wat weer in balans wordt gebracht door de witte bloemen. En wat staan de kleuren ook mooi bij het pak van de bruidegom. Ik ben fan!

7: Licht & zacht boeket

Dit zijn kleuren die erg vaak worden gekozen voor trouwboeketten. Deze kleuren passen namelijk vaak goed bij de rest van de styling van de bruiloft! Dit boeket heeft een mix van veel verschillende bloemen, met witte en groene accenten. Met dit boeket kan je echt nooit de fout in gaan! En wat staat dit boeket mooi bij deze bruid zeg, wauw! Het boeket is gekocht bij Dorestad Bloem & Kado.

8: Landelijk biedermeier bruidsboeket

Vraag jij je af: wat is ooit een biedermeier bruidsboeket? Nou, dit is eigelijk gewoon een fancy woord voor een boeket dat in een halve bol wordt gebonden. Dat is namelijk precies wat deze prachtige bruid heeft gekozen! Ik vind dit zelf echt een eye-catcher, door de vele structuren en soorten bloemen die er zijn gekozen. Prachtig! Dit boeket komt van Happy Chic.

9: Plukboeket met blauwe tinten

De afsluiter van deze blog: een plukboeken met blauwe tinten. Ik vind dit boeket zelf dus echt GEWELDIG! Want hoe mooi past dit boeket wel niet bij de outfit van de bruidegom? Ook is het een mooi groot en vol boeket, waar ik zelf stiekem best fan van ben. De diversiteit in de bloemen en de kleine kleurverschillen daar in zijn perfect op elkaar afgesteld. Dit boeket komt van RW flowers.

Zo, nu zit je vast weer boordevol inspiratie door het lezen van deze blog: ‘9 x bloemen inspiratie voor je bruiloft’. Ik hoop dat je een geweldige trouwdag mag hebben en dat je vooral geniet van het maken van alle keuzes voor je trouwdag! Don’t stress, relax!

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket