5 x een prachtig welkomstbord voor je trouwdag

Je kent ze vast wel, de welkomstborden op bruiloften! Ik heb er als trouwfotograaf al heel veel voorbij zien komen. En wat mij opvalt is dat elk koppel weer voor een totaal ander soort bord kiest! Daarom dacht ik, ik laat een paar van mijn favorieten aan jullie zien. Ik hoop dat je hiermee lekker inspiratie opdoet voor je eigen bruiloft! (Of natuurlijk een ander feestje, welkomstborden zijn altijd leuk!!) Daarom hieronder: 5 x een prachtig welkomstbord voor je trouwdag.

1: Fleurig en kleurrijk welkomstbord

Dit is een van mijn all-time-fave welkomstborden. Want hoe mooi is dit bord! Er zitten zoveel geweldige details in. De lichtblauwe en donkerblauwe bloemen, de eucalyptus aan de onderkant, i love it! Ook de tekst op dit welkomstbord vond ik zelf erg leuk. ‘En zo begint ons avontuur’. Dit is namelijk echt zo!! Dit bord is gekocht bij WeddingDeco.

2: Clean, zwart & wit welkomstbord

Je ziet het al gelijk, wat een totaal ander welkomstbord dan de eerste die ik jullie heb laten zien! Maar ook dit welkomstbord vind ik prachtig voor je trouwdag. Het is simpel en netjes, met een klein detail van bladeren. Een echte eye-catcher! De letters zijn strak en recht en erg goed leesbaar. Je kan dit online bestellen maar natuurlijk ook zelf schrijven, want dit is een krijtbord!

3: Bord voor bij het gastenboek

Eigelijk hoort deze officieel niet in deze rij, omdat het geen welkomstbord is. Maar, het is wel een bord & het is gebruikt op een bruiloft! Dus ik vind dat het telt ;). Dit bord stond op de bruiloft van Sander en Daphne, die ook voor een welkomstbord hadden gekozen. Daarnaast hebben ze dus gekozen voor dit kleine bord bij het ‘gastenboek’. Hun gastenboek was heel origineel, namelijk een Jenga spel! Elke gast kon iets liefs voor het bruidspaar op een Jenga steen zetten, waardoor ze een heel origineel aandenken overhouden aan hun bruiloft. Ik vind dit te leuk om niet te noemen en dit laat zien dat je borden niet alleen kan gebruiken voor het welkom heten van je gasten, maar voor nog veel meer dingen!

4: Casual welkomstbord

Een welkomstbord dat heel vaak voorkomt is het casual welkomstbord. Niet te veel poespas, gewoon met de hand geschreven op een krijtbord. En weetje, het hoeft natuurlijk allemaal ook helemaal niet zo fancy! Het is vooral belangrijk dat de details van je bruiloft bij jou passen. Dus ga jij het liefst all-out? Zeker doen! Krijg je het nu al benauwd als je aan al die details moet denken? Kies dan ook gewoon voor wat makkelijkere opties! It’s your day. En eerlijk, dit ziet er toch ook super uit??

5: Pastel wedding welkomstbord

Wauw! Dit laatste welkomstbord van deze blog is toch ook echt wel weer een topper. Ik vind zelf de combinatie van sierlijke en strakke letters erg mooi. En eigelijk is dit een heel simpel bord, maar door de eucalyptus en de lichtroze roos bovenaan, lijkt het al gauw best wel chic! Dit bord is van Hugo de Vries.

Hopelijk heb je wat inspiratie op kunnen doen met deze blog over ‘5 x een prachtig welkomstbord voor je trouwdag’. En zoals ik al eerder zei, je kan natuurlijk bij andere feestjes ook borden gebruiken, zelfs als je bruiloft al is geweest! Voor meer welkomstborden inspiratie zijn mijn tips: Theperfectwedding, WeddingDeco, WeddingMusthave en daarnaast natuurlijk Pinterest waar duizenden do-it-yourself ideeën te vinden zijn!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved