Een prachtige newborn fotoshoot in Amersfoort

Newborn fotoshoot in Amersfoor

Newborn fotoshoot in Amersfoort 

De eerste paar maanden van dit jaar staan bij mij in het teken van newborn fotoshoots in Amersfoort. Want wat zijn er een hoop baby’s geboren de afgelopen tijd! En I love it, want dat betekent meer mega schattige baby’s vastleggen voor mij als newborn fotograaf! Ben jij benieuwd hoe een newborn fotoshoot in Amersfoort gaat? Lees dan zeker even verder.

Een lieve, kleine baby

Deze newborn fotoshoot in Amersfoort was met een heel lief, klein meisje. Echt een heel klein poppetje, van ruim onder de drie kilo. Je ziet ook wel op de foto’s dat dit echt nog een kleine baby is. Ik vind het altijd zo bijzonder om te zien dat elk kindje, hoe klein of groot dan ook weer totaal anders is! Al die verschillende gezichtjes, ik hou er van. 

Diep in slaap tijdens de newborn fotoshoot in Amersfoort 

Tijdens de newborn fotoshoot in Amersfoort sliep deze baby de HELE shoot door! Ze sliep zo diep, dat ze geeneens wakker werd toen we haar andere kleding aandeden of in een andere positie neerlegden. Ook dit verschilt erg per kindje. De ene keer ben ik aan het begin van een newborn fotoshoot een tijdje bezig om een kindje in slaap te sussen, de andere keer slaapt een kindje de hele shoot als een blok door. Maar, uiteindelijk vallen alle baby’s eigenlijk wel in slaap! Het is namelijk heerlijk warm en aangenaam in mijn studio. 

Slaaplekker, papa! 

De baby was deze keer niet de enige die in slaap viel tijdens de newborn fotoshoot in Amersfoort. Ook haar vader is even lekker op de bank in slaap gevallen! En dat mag ook gewoon in mijn studio. Als ouders van een pasgeboren baby heb je vaak last van gebroken nachten en is het logisch dat je even naar dromenland vertrekt! En ik snap het ook helemaal, want mijn studio is heerlijk warm en ruikt het naar lavendel, waar je beter van gaat slapen. Ik geef deze vader dus groot gelijk 😉

Veel verschillende accessoires 

Tijdens mijn newborn shoots gebruik ik altijd lichte, zachte kleuren. Daar hou ik namelijk heel erg van! Ik heb de laatste tijd dan ook weer allerlei leuke nieuwe kleren, haarbandjes en andere accessoires gekocht voor de newbornshoots. Want HOE lief ziet deze kleine meid er uit in dit pakje en met deze prachtige haarband? En zal ik je eens iets vertellen. Ik shop dus gewoon eerder voor mijn newborn fotoshoots of eigen kinderen dan voor mijzelf. Erg he? Of herken jij dit wel?

Bring your own! 

Naast dat ik in mijn studio een hele kast vol accessoires heb, mag je natuurlijk ook altijd zelf iets meenemen wat je graag op de foto wilt hebben. Een eigen knuffeltje, dekentje, haarbandje, wat je ook maar vind passen bij de foto’s! Hier krijg je hele persoonlijke en originele foto’s van en daar ben ik echt fan van. 

Newborn fotoshoot in Amersfoort met een babykonijntje

Het leuke aan deze newborn fotoshoot in Amersfoort was dat de newborn met baby konijntje op de foto kon! Wij hebben dus babykonijntjes en ik bedacht me, hoe leuk zou het zijn om die ook eens te gebruiken tijdens een newbornshoot? Want kijk nou, hoe schattig is dat?! 

Knuffelen met een babykonijntje 

Het konijntje en de baby vonden het helemaal prima. Het konijntje lag lekker tegen de baby aan te knuffelen. Gezellig en ook lekker warm! Ik geloof dat het konijntje zelfs nog even in slaap vielen.

Safety first! 

Onze babykonijntjes zijn extreem tam omdat ze bij ons dagelijks geknuffeld worden. Als je met een groter dier op de foto wilt, dan kan dat tijdens een gezinsshoot natuurlijk. Een newborn zet ik alleen door een compositiefoto met een huisdier op de foto. Dat betekent dat ik de baby los fotografeer en het dier ook en het dan samenvoeg in een foto. Hoe lief je hond of kat ook is, de veiligheid van het kindje is te belangrijk!⁠

Wat was dit weer een geweldige newborn fotoshoot in Amersfoort, met als verrassing de foto’s met de baby konijntjes! Ik wens deze lieve kleine meid een geweldig mooi leven toe.

Ben jij benieuwd wat alle mogelijkheden zijn bij een newborn fotoshoot in de buurt van Amersfoort? Download dan mijn gratis newbornmagazine!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved