Een newborn fotoshoot in Amersfoort met baby konijntjes

Newbornshoot Amersfoort

Newborn fotograaf Amersfoort

Als newborn fotograaf Amersfoort heb ik het de laatste maand erg druk gehad met newborn fotoshoots. Maar zoals je misschien al wel weet, zijn newborn fotoshoots zeker (een van) mijn favorieten. Ik heb dan ook weer wat prachtige plaatjes met je te delen! Want wat heb ik als newborn fotograaf uit Amersfoort genoten van dit mooie gezinnetje.

Newborn fotoshoot met grote broer

Deze newborn fotoshoot was niet alleen met de kleine baby, maar ook de grote broer was van de partij! Ik vind het altijd erg leuk om een newborn met een grote broer of zus vast te leggen. Ze zijn vaak zo trots op hun kleine broertje of zusje!

Zo vermaak ik broers en zussen als newborn fotograaf Amersfoort

Als gezinnen bij mij binnenkomen en er zijn oudere broertjes en zusjes mee dan zet ik vaak wat speelgoed klaar in de hal van mijn studio. Ik heb namelijk een heerlijke ruime hal, waar ik allemaal speelgoed heb staan voor de broers en zussen. Daar kan dan een van de ouders zitten met de kids, terwijl ik aan de slag ga met de newborn fotoshoot. Ook heb ik daar een keuken zitten, waar ik ranja en koekjes heb staan. Daar genieten de kinderen vaak extra van! 😉 Ik heb naast het speelgoed ook een televisie hangen, zodat er eventueel een filmpje kan worden aangezet. Zo vliegt de tijd om! 

Help! Hoe zorg je dat de kinderen op de foto willen?

Zoals bij elke newbornshoot met een oudere broer of zus, was het hier nu ook weer de vraag of de broer het leuk ging vinden om op de foto te gaan. Maar dat kwam helemaal goed! Ik had namelijk meteen zo’n klik met dit jongetje. Meteen lekker verstoppertje gespeeld samen, hartstikke gezellig. Ik zit dan ook letterlijk op mijn knieen in de studio om zo met de kids te praten en een relatie op te bouwen, al is het maar voor even. En tijdens het fotograferen merk ik gelijk dat het helpt als je een band met elkaar hebt!

Prachtige gezinnetje vastleggen als newborn fotograaf Amersfoort

Natuurlijk heb ik ook nog een aantal gezinsfoto’s gemaakt. Want hoe geweldig is dit gezinnetje wel niet?! En WAT een knappe kinderen zijn dat. De foto’s met de ouders en hun baby’tje zijn ook zo lief! Ik werd echt heel blij toen ik deze foto’s zag. 

Een newbornshoot met baby konijntjes

Tijdens deze shoot heb ik gebruik gemaakt van de mini konijntjes. Wij hebben dus babykonijntjes en ik bedacht me, hoe leuk zou het zijn om die ook eens te gebruiken tijdens een newbornshoot? 

Slapende baby & slapende konijntjes

Zowel de baby als de konijntjes lagen heerlijk te slapen. Ik vind het leuk om lekker creatief bezig te zijn en op nieuwe ideeën te komen voor fotoshoots. Want hoe geweldig en uniek zijn deze foto’s wel niet? En dat allemaal omdat wij thuis baby konijntjes hadden!

Dreamshots

Het zijn hele mooie, rustige foto’s geworden. Ik ben hier als newborn fotograaf Amersfoort super blij mee! Voor dit gezin heb ik ook dreamshots gemaakt. En nu vraag jij je misschien af, wat zijn dreamshots? Nou, dreamshots zijn foto’s waarbij ik het baby’tje fotoshop in een prachtige achtergrond. Deze achtergronden heb ik dus niet echt in mijn studio staan, maar dit lijkt wel zo! In elk pakket mag je 1 of 2 dreamshots uitzoeken. Je mag dan zelf de achtergronden kiezen die jij daarvoor wilt gebruiken! Hoe gaaf is dat. 

Ben jij benieuwd wat alle mogelijkheden zijn bij een newbornshoot bij een newborn fotograaf in de buurt van Amersfoort? Download dan zeker even mijn gratis newbornmagazine! 

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved