METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Een sitter fotoshoot in Woudenberg met mini konijntjes

baby tijdens sittershoot

Sitter fotoshoot in Woudenberg 

Zoals jullie vorige week hebben kunnen lezen, doe ik al jaren sittershoots en cakesmash shoots. Maar dan altijd bij mensen thuis. Nu ben ik begonnen met sitter fotoshoots in de studio. En wat vind ik deze leuk om te doen! Het is geweldig om een baby als newborn te zien en dan een paar maanden weer. Sommige kinderen zijn dan mega veranderd, andere bijna niks. Deze week laat ik jullie weer een sitter fotoshoot in Woudenberg zien! 

Een paar maanden later…

Deze week was Zoë aan de beurt voor een sitter fotoshoot. Zoë heb ik als newborn ook bij mij in de studio gehad. Nu is het een paar maanden later en kwam ze terug voor de sitter fotoshoot in Woudenberg! 

Wat is een sitter fotoshoot in Woudenberg precies? 

Voor de mensen die hebben gemist wat een sitter fotoshoot is in Woudenberg is, zal ik dat nog eens vertellen. Een sitter fotoshoot is een fotoshoot van een baby die al wel zelfstandig kan zitten, maar nog niet kan kruipen of lopen. Een sitter dus! 

Voor de sitter fotoshoot kan je hele leuke settings voor maken en de sitter mooie kleertjes aandoen. Zo maak je een shoot extra speciaal! Oh en trouwens, als je dit leest en je hebt geen newborn fotoshoot bij mij gedaan, no worries! Je kan ook bij mij terecht voor een sitter fotoshoot in Woudenberg als je geen newborn fotoshoot hebt gedaan! 

Zo stel ik sitter Zoë op haar gemak 

Zoë was best wel eenkennig, dus ik en haar ouders moesten echt even de tijd nemen om haar op haar gemak te stellen. We hebben muziekjes en rammelaars geprobeerd, maar ze was nog steeds niet zo heel happy. Ze vond het gelukkig wel heel leuk om verschillende kleertjes aan te krijgen! 

Uiteindelijk bedacht ik me dat ik ook nog babykonijntjes in de studio had. Dus die heb ik toen gebruikt! En dit was ECHT een hit! Ze heeft lekker met de baby konijntjes zitten spelen en dat ging hartstikke goed. Zo hebben we uiteindelijk toch echt hele leuke foto’s gekregen. 

Zoë heeft echt een mooi krullenkoppie, zoals je op de foto’s wel kan zien. Kijk haar nou stralen! Echt een mega schattige meid. 

Award gewonnen met de foto van Zoë

Wat leuk is om te vertellen, is dat ik met Zoë als newborn en haar zus een award heb gewonnen! Ik kreeg Zoë als newborn al in mijn studio in Woudenberg, waar ik foto’s van haar alleen heb gemaakt, maar ook samen met haar zus. En met die foto heb ik dus een award gewonnen! Hier ben ik best een beetje trots op. Maar hoe kan het ook anders, met zulke schattige meiden! 

Ik hoop Zoë snel weer in mijn studio te hebben, misschien wel voor een cakesmash of familiefoto’s met haar zus! 

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket