METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

cakesmash in Amersfoort

Cakesmash in Amersfoort 

Ook Jonathan heb ik als newborn op de foto gezet. Deze newborn fotoshoot was niet in mijn studio, maar bij hem thuis. Dit doe ik niet heel vaak! Deze newborns fotoshoot was ook ongeveer rond pasen. Precies een jaar geleden dus! Ik herinner mij nog dat ik een leuke paasei foto heb gemaakt. Wat een schattige baby was Jonathan hè?! En dit jaar was het tijd voor een cakesmash in Amersfoort. 

Jonathan kwam deze keer voor een cakesmash in Amersfoort in mijn studio omdat hij 1 jaar is geworden! En dat moest natuurlijk gevierd worden met een cakesmash. 

Fantastische rode haren en blauwe ogen 

Jonathan heeft een prachtige kop met rood haar, echt fantastisch mooi! Ik hou echt van deze kleur. Daarnaast heeft hij ook hele mooie lichtblauwe ogen. Kijk ze dan stralen!

A little bit shy 

Hij was wel een beetje verlegen in het begin. Want ja, dan zit je daar ineens met zo’n taart! Best begrijpelijk. En het grappige was dat Jonathan het absoluut niet fijn vond om met zijn handen aan de taart te zitten. En dat heb je soms! Er zijn kinderen die het helemaal niet fijn vinden om hun handen vies te maken. Nou, Jonathan had dit dus ook! Aan het begin wilde hij echt zijn handjes niet vies maken. 

Wat doen als jouw kind zijn handen niet vies wil maken? 

Dus daar hebben wij hem even mee geholpen! Wij hebben hem laten zien dat wij ook met onze handen in de taart gingen en dat je de taart ook lekker kon opeten. Toen begon Jonathan dit ook een beetje te proberen! Uiteindelijk heeft Jonathan vooral met de taart gespeelt en er niet echt van gegeten. Maar dat is helemaal oké! Want kijk dan even hoe leuk deze foto’s alsnog zijn geworden. Echt een schattig ventje. 

Splash time na de cakesmash in Amersfoort!

Na de cakesmash in Amersfoort hebben we natuurlijk de splash gedaan en dat was helemaal te gek. Dat vond Jonathan helemaal fantastisch en was helemaal zijn ding! Lekker in het badje. Hij moest nog wel even wennen aan het schuim, want dat was hij nog niet gewend. Maar uiteindelijk heeft hij er heerlijk van genoten en lekker gespetterd en gespat. 

De badcape fotoshoot 

Na de splash was het tijd voor de badcape fotoshoot. Lekker in het mooie, linnen badcapje van Hipa NL. Hij liep hier heerlijk mee rond de studio. 

Neutrale kleuren zijn mijn favoriet! 

Daarna hebben we nog de laatste serie foto’s gemaakt in de romper, met een mooie witte achtergrond. Ik hou van deze mooie neutrale setting, niet te veel hysterisch gedoe. En Jonathan was ondertussen ook helemaal vrolijk! 

Nieuw speelgoed voor na de cakesmash in Amersfoort! 

Ik had ook wat nieuw speelgoed in mijn studio, dat ook op de foto mag omdat het van hout is en dus helemaal in mijn kleuren thema past! Ik vind deze prachtig op de foto staan. En Jonathan vond dit speelgoed ook geweldig! Hij kreeg er geen genoeg van.

Gefeliciteerd met je eerste verjaardag Jonathan! Ik hoop je snel weer eens terug te zien in mijn fotostudio. Wil je meer weten over een cakesmash fotoshoot? Stuur mij dan gerust een berichtje! 

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket