METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Fotoshoot pasgeboren baby

Fotoshoot met een pasgeboren baby 

Een paar weken geleden kreeg ik Julia met haar ouders in mijn studio. Julia was iets te vroeg geboren en ze was echt een heel klein lief meisje. Baby’s die iets te vroeg geboren zijn komen meestal rond de uitgerekende datum voor een newborn fotoshoot naar mijn studio. En het voordeel hiervan is, is dat deze baby’s vaak nog heel diep slapen! Dat is erg handig voor tijdens een fotoshoot met een pasgeboren baby. 

Heerlijk warme studio voor een fotoshoot met een pasgeboren baby 

Waar je goed op moet letten bij een fotoshoot met een pasgeboren baby die te vroeg geboren is, is de temperatuur van de kamer. De baby’s moeten vaak nog met kruikjes slapen en mutsjes ophouden. Ik hou er bij dit soort shoots dan ook extra rekening mee om te zorgen dat het kindje het niet te koud krijgt. Ik zet de verwarming lekker aan en zet er soms nog een extra kacheltje bij, zodat de studio helemaal heerlijk warm is. 

Sleeping beauty 

Maar Julia vond het allemaal helemaal prima en ze heeft de hele tijd geslapen! Dat was heel fijn en ik kon haar meteen op de posing bag leggen. Ik had als eerste een prachtig setje van de backdrop shop in het oudroze. Ik hou daar echt van! Niet te felle kleuren, maar mooie zachte tinten. 

Something blue 

Bij Julia heb ik er daarna voor gekozen om een andere wrap te gebruiken en deze over haar heen te leggen. Deze was net een beetje blauw met datzelfde oud roze tintje. Heel veel details, ik hou daarvan! 

Gestylde fotoshoot met een pasgeboren baby 

Na de foto’s op de beanbag was het tijd voor een nieuwe setting. Ik heb prachtige achtergrondjes waarmee ik snel verschillende series foto’s kan maken. We begonnen met een mandje waar julia in lag, met rustige bloemetjes erbij. Zo werd het een hele rustige, maar toch mooi gestylde fotoshoot met een pasgeboren baby. 

Verder had ik ook een heel schattig klein bedje waar ze op lag en daar sliep ze gewoon lekker op verder! Julia had bij deze setting een geweldig schattig pakje aan. Het pakje is net nieuw binnen gekomen en daar ben ik echt SUPER blij mee! Net weer een ander kleurtje. Deze setting vind ik altijd echt super schattig, zo’n klein meisje op het bedje. Ik kan er uren naar staren! 

Touch of gold 

Daarna heb ik Julia gewrapt in een zandkleurige wrap met een haarbandje in diezelfde kleur, met een touch of gold. Zo heb ik deze kleine meid in heel veel verschillende settings en outfits vastgelegd! 

Ik heb ook nog een zachte mint achtergrond gebruikt. Je denkt misschien, voor een meisje ga je toch geen blauwe achtergrond gebruiken? Nou ik vind dus dat dat prima kan bij een fotoshoot met een pasgeboren baby! Ik combineer dit vaak met mooie bloesem bloemen, waardoor je toch echt ziet dat het een meisje is. Tijdens deze setting had Julia een zacht beige wrap aan en ook hier bleef Julia rustig doorslapen. 

Verschillende manieren van wrappen 

Ik hou zelf erg van de half open wraps, waarbij je of de beentjes of de handjes nog ziet. Je ziet zo heel goed hoe de baby ook in de buik gezeten heeft. Julia vond het heel fijn om haar handjes bij haar gezicht te houden. Bij de bruine en beige wraps kon ik heel goed haar handjes bij haar gezicht houden en dit vond ze heel erg fijn! Je ziet vaak dat als kindjes de handjes in de buik omhoog hadden dat ze dat ook lekker vinden in de wrap. 

Familiefoto’s met pasgeboren baby 

Natuurlijk hebben we ook foto’s gemaakt met papa en mama samen. Ik maak altijd verschillende foto’s, eerst los van elkaar en daarna samen als gezinnetje. 

Dreamshots 

Als laatste heb ik ook dreamshots gemaakt. Wat zijn dreamshots? Een dreamshot is een digitale achtergrond waar ik het kindje in fotoshop tijdens het bewerken van de foto’s. Het is wel echt een werkje om de kindjes er goed en natuurlijk in te krijgen, maar bij Julia lukte dat heel mooi. Zo hebben de ouders er nog een mooi creatief shot bij om de hele set af te maken! 

Fotoalbum van fotoshoot met een pasgeboren baby  

Wat erg fijn is, is dat je na afloop van een fotoshoot altijd foto’s kan bijbestellen, welk pakket je ook hebt gekozen. Zo loop je nooit foto’s mis! Daarnaast krijg je bij verschillende pakketten een prachtig album bij met zelfgekozen foto’s. Dit is een heel mooi luxe album met flatlay. Dit betekent dat de vouw plat ligt, waardoor je over de vouw heen de foto’s erg mooi ziet. Ook heeft het album hele mooie dikke pagina’s, waardoor het echt een luxe uitstraling heeft en een herinnering is die je voor altijd bewaard. En natuurlijk super leuk om te laten zien als er mensen langskomen! 

Meer informatie over een fotoshoot met een pasgeboren baby? Stuur mij dan een berichtje.

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket