METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Newborn fotoshoot met het hele gezin

9

Newborn fotograaf in Utrecht en omgeving 

Deze maand heb ik als newborn fotograaf in Utrecht weer een paar geweldige newborn fotoshoots mogen doen. En dit blijft echt genieten! 

Deze week geef ik jullie een kijkje bij de newborn fotoshoot van Suus. De moeder van Suus is een collega van mijn man Jos, dus dat was heel erg leuk! We hebben lekker gekletst, en zo konden we een keer over het werk praten vanuit haar perspectief. Dat was echt heel gezellig! 

Suus is het derde kindje van dit prachtige gezin. Ze heeft twee grote broers en haar broers zijn super trots op hun kleine zusje! De broers hebben zich dan ook ontzettend goed gedragen tijdens de newborn fotoshoot in mijn studio in Woudenberg. 

Veel verschillende props en accessoires 

Ik ben begonnen met Suus zelf fotograferen. Ze lag lekker op de posing bag en ik heb daarbij verschillende props en accessoires gebruikt. Als newborn fotograaf in Utrecht en omgeving vind ik het heel leuk om met veel verschillende accessoires te werken, voor diversiteit in de foto’s. 

De grote broers op de foto 

En terwijl Suus even verschoont en omgekleed werd, heb ik haar twee grote broers op de foto gezet. Want hoe leuk is het dat je ook meteen leuke foto’s hebt van al je kinderen los? Ik wissel daarin af tussen portretfoto’s en foto’s samen, voor de afwisseling. 

Nadat ik de broers op de foto had gezet, was het tijd voor de foto’s van alle kids samen. Suus met haar grote broers. Wat een plaatje toch?! Ik heb natuurlijk zelf ook twee jongens en een meisje, dus ik weet hoe lief grote broers voor zusje kunnen zijn! Ik weet nu al dat deze kleine meid later twee ridders om haar heen heeft 😉 Al heeft ze die bescherming vast helemaal niet nodig, want van opboksen tegen twee broers wordt je lekker pittig! 

Zo zorg ik voor veiligheid tijdens een newborn fotoshoot 

Deze shoot was echt een feestje om te doen en echt heerlijk om dit prachtige gezin te zien genieten van hun lieve dochter en zusje. De jongens luisterde heel goed, ik ben als newborn fotograaf in Utrecht altijd heel streng als broers of zussen met hun newborn broertje of zusje op de foto gaan, omdat ik het belangrijk vind dat alles goed en veilig gaat. Maar ze hebben heel goed geluisterd en heel goed stilgezeten! 

En toen de broers klaar waren met de newborn fotoshoot konden ze natuurlijk lekker samen stoeien en spelen. Ik heb bij mijn studio ook een ruimte waar de jongens even konden stoeien, terwijl de newborn fotoshoot gewoon rustig doorging! 

Ik vind nog altijd de foto dat de broers en hun zusje liggen en doen alsof ze slapen het allerliefste. Eerlijk, dit is toch een geweldige foto?! 

Newborn fotograaf in Utrecht voor het hele gezin 

Natuurlijk heb ik ook foto’s gemaakt met het hele gezin samen! De foto’s zijn een combinatie geworden van hele lieve foto’s, maar ook foto’s waarbij het gezin lekker aan het lachen is. Daarnaast heb ik ook nog foto’s gemaakt van de papa en de mama los met de baby. 

Dit maakt een totaalpakket zo geweldig! 

Zo krijg je een heel pakket aan mega gevarieerde foto’s! Foto’s van de baby alleen, samen met broers en zussen, het hele gezin of alleen met een ouder. Bij elke shoot probeer ik zoveel mogelijk te variëren in de foto’s. Dit was dan ook een prachtig pakket om af te mogen leveren. Ik hoop altijd dat ouders kiezen voor een totaalpakket, zodat ik echt alle mogelijke opties kan leveren. Want dat is toch het allerleukste! 

Dreamshots 

Naast de standaard foto’s heb ik ook gebruik gemaakt van dreamshots. Dit gezin heeft gekozen voor een mooie bloemenmand en een bloemen nestje waar ik baby Suus in heb gefotoshopt. Dreamshots zijn foto’s waarbij ik een digitale achtergrond gebruik, dus deze achtergronden waren niet in mijn studio. Zo krijg je weer een totaal andere achtergrond! 

Totaal shoot met een newborn fotograaf in Utrecht

Na een newbornshoot heb je dus een totale set aan allerlei verschillende foto’s met verschillende achtergronden, poses, combinaties, waardoor je echt een hele leuke totaal shoot hebt. 

Wanneer zie ik jou in mijn studio? 

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket