METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Geweldige moederdag special minishoot

moederdag fotoshoot

Moederdag special minishoot 

Vorige week heb ik in 2 dagen tijd een aantal moederdag special minishoots gedaan. Ik zat thuis na te denken, wat wil je nou doen op moederdag? En eigenlijk wil je op moederdag natuurlijk een bloemetje brengen bij je moeder samen met je kids. Maar, dat kan nu helaas vaak niet doorgaan in de corona tijden! 

Een geweldige bloemenzee 

Dus ik dacht, ik moet zorgen dat er een digitaal bloemetje komt! Hoe ik dat heb gedaan? Nou, door mijn hele studio om te bouwen tot een bloemenzee! Ik heb een heleboel bossen bloemen, zowel echte bloemen als nep bloemen door elkaar heen. Dit zorgt voor een heel leuk effect!

Daarnaast had ik seringen en druiven planten aan het plafond en op de achtergrond hangen. Er hing en stond dus van alles en daar tussendoor fotografeerde ik dan de kids! 

Ik ben begonnen met mijn eigen kids op de foto te zetten. Deze foto’s kon ik toen als voorbeeld foto’s gebruiken! En daarnaast had ik natuurlijk ook weer een paar geweldig schattige foto’s van mijn kinderen. Dat is een leuk voordeel van mijn baan als fotograaf! 

Met deze foto won ik een internationale award! 

En het leuke is dat ik met 1 van deze foto’s ook nog eens een internationale award won!! Daar doen duizenden fotografen van over de hele wereld aan mee en die van mij werd uitgekozen. Dat was meteen al een leuk begin van de moederdag special minishoots. 

Allerlei verschillende gezinnetjes tijdens de moederdag special minishoot

Er zijn allemaal gezinnetjes geweest voor een moederdag special minishoot, in allemaal verschillende samenstellingen. Zo was er bijvoorbeeld Cilla. Ik ken haar al vanaf dat ze een baby was en ik heb haar als baby ook al gefotografeerd. Sindsdien komt ze eigenlijk elk jaar wel bij mij terug! Inmiddels heeft ze een prachtige bril gekregen die ik haar echt fantastisch vind staan en dat maakt haar eigenlijk nog veel schattiger dan ze al was! 

Ze vond het helemaal leuk. Aan het begin moest ze nog een beetje wennen, maar op een gegeven moment kwam ze helemaal los en hebben we prachtige foto’s kunnen maken. 

Drie generaties 

Ik heb ook Jenae op de foto gezet. Jenae heb ik ook als newborn op de foto gezet! Ze is nu drie maanden oud en ze kwam met haar moeder en met haar oma langs bij mij in de studio. 3 generaties, hoe leuk is dat! Ze kon natuurlijk nog niet op het bankje zitten, dus ik heb voor haar een plekje gemaakt op de grond, dat ze lekker op een kleedje kon liggen. En natuurlijk heb ik ook een paar foto’s gemaakt bij oma op schoot. Wat lag ze daar lekker!

Broertjes en zusjes 

Daarnaast heb ik ook mijn lieve buurkindjes op de foto gezet. Mitchel en Mila. Die waren met z’n tweeën ook super lief! Ik vind het altijd leuk om te beginnen met foto’s met wat gewone kleding en daarna met mooie jurkjes aan. Zo heb je van allebei wat en kan je uiteindelijk kiezen wat jij de leukste foto’s vind! 

Dit zijn opdrachtjes die ik geef tijdens een moederdag special minishoot 

Mila vond het helemaal leuk dat ze een prinses mocht zijn en dat ze de bloemen vast mocht houden. Ik gebruik tijdens een shoot kleine opdrachtjes. Zo zie je ook dat Mitchel een geheimpje fluistert, dat ze elkaar een beetje kietelen, dat ik grapjes maak waar ze om moeten lachen en ga zo maar door. Hier krijg je echt hele leuke en spontane foto’s van! 

Dit zijn nog maar een paar voorbeeldjes van de moederdag special minishoots. Ik ben de rest allemaal nog aan het bewerken. De ouders krijgen de foto’s digitaal, maar ook met een mooie afdruk. Ze hebben allemaal heel veel mooie foto’s bij besteld, zodat ze echt een totaalpakket hebben! 

Van moederdag special minishoot naar cakesmash 

Omdat ik deze setting had staan en ik die week toevallig ook een cakesmash had, heb ik deze moederdag setting ook gebruikt voor die cakesmash! De moeder vond dat helemaal leuk. Zo hebben we een fantastische cakesmash gehad tussen alle bloemen en ook met het badje tussen alle bloemen. 

Het was zelfs zo leuk, dat ik heb besloten om die setting vaker te gaan aanbieden. Dus mocht je een cake smash willen boeken, dan kan dat nu ook met een bloemen setting! Ben jij benieuwd naar meer foto’s van dit resultaat? Wacht dan even op mijn volgende blog. Daar ga ik je deze prachtige foto’s laten zien en je meer vertellen over deze shoot! 

Meer blogs

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder!

Read More »

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket