METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Bruiloft in Amersfoort

Prachtige bruiloft in Amersfoort 

Het bruiloften seizoen is weer van start gegaan! Ik geniet er ZO van om weer prachtige koppels vast te leggen. Deze maand mocht ik fotograferen op een bruiloft in Amersfoort van Michel en Davina. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan zeker verder! 

Ik sprak Michel en Davina al bijna twee jaar geleden, voor het reserveren van hun bruiloft. Deze zou namelijk plaatsvinden in 2020. Maar, vanwege corona werd dit verzet naar 2021! 

Pregnant!  

Het bijzondere is, dat Davina in de tussentijd in verwachting is geraakt met een kindje. Ik mocht dan ook eerder dit jaar bij de gender reveal party aanwezig zijn, om daar foto’s te maken! Echt super leuk om te zien dat het een jongetje wordt en om deze bijzondere tijd mee te mogen maken met dit prachtige stel. 

Bruiloft in Amersfoort 

De bruiloft zelf was in Amersfoort. S’ochtends vroeg ben ik daar naartoe gegaan voor het aankleden van de bruid. Ik had mijn second shooter Grietje van VDR Fotografie meegenomen en die was deze ochtend bij de bruidegom aanwezig! Zo konden we mooi zowel de bruid als de bruidegom vastleggen. 

Off camera flash foto’s bij een bruiloft in Amersfoort 

Deze bruiloft heb ik ook een aantal off camera flash foto’s gemaakt. Dat lever ik graag erbij aan de bruidsparen, naast mijn hele mooie lichte stijl. Deze zijn vaak iets donkerder, maar je krijgt hierbij wel echt hele mooie bijzondere beelden!

The first look 

Toen de bruidegom aankwam hebben we een first look buiten gedaan, zodat ik de bruid ook mooi in beeld had. Het was super leuk en er stonden heel veel mensen te wachten. Met deze corona maatregelen kan je natuurlijk niet heel veel gasten uitnodigen, dus hadden ze mensen uitgenodigd om bij het first look moment aanwezig te zijn. Hoe origineel is dat! Ze hadden heel lief bedankjes geregeld, die ze aan de aanwezigen gaven. Iedereen vond dat echt super leuk. Er waren bij deze bruiloft in Amersfoort ook bruidskindjes, die vonden het helemaal spannend en leuk om te bekijken.

Fotoshoot in de binnenstad van Amersfoort 

Daarna zijn we foto’s gaan maken in Amersfoort. Heel leuk, in de binnenstad. Amersfoort heeft een hele mooie binnenstad met oude stadsmuren, parken, prachtige poorten en ga zo maar door. Echt wel 1 van mijn favoriete Nederlandse steden om in te trouwen! 

We hebben in het groen foto’s gemaakt, bij de stadsmuren, op bruggetjes, bij poorten en nog veel meer, echt fantastisch mooi allemaal! De jurk van deze mooie bruid is van Boetiek de bruid in Harderwijk en het pak van de bruidegom is van Jac Hensen.

Alles voor de perfecte foto! 

Het bruidspaar heeft zelfs in een bloesem bos gestaan en om daar in te komen was nog best een geklim en geklauter! Alles voor de beste foto’s natuurlijk 😉 

De ceremonie in Huize Scherpenzeel 

Na de fotoshoot zijn we richting de ceremonie gegaan. Deze was bij Huize Scherpenzeel. Een leuk feitje; hier ben ik zelf ook getrouwd! Dat is alweer 9 jaar geleden, ik was afgelopen week op 11 mei 9 jaar getrouwd. Wat vliegt de tijd! Huize Scherpenzeel is heel erg mooi, met prachtige kamers. 

De ceremonie was prachtig. Gevuld met gelach, tranen en mooie woorden. Het bruidspaar had de eigen geloften geschreven, wat de bruiloft echt heel persoonlijk maakt. Na het geven van de ringen en het ja woord zijn we naar buiten gegaan. Daar hebben we natuurlijk een toost gedaan met een heerlijke taart!

Na afloop kregen we allemaal een puntzak patat, want er mocht toen helaas nog niet gedineerd worden. Maar dat maakte deze dag niet minder leuk! Na het eten kwam er een einde aan deze geweldige bruiloft in Amersfoort. 

Ik wens Michel en Davina heel veel geluk toe in hun huwelijk en straks met hun zoontje. Bedankt dat ik jullie prachtige bruiloft in Amersfoort mocht vastleggen! 

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket