METEEN CONTACT? INFO@PRECIOUSPEOPLEFOTOGRAFIE.NL FOTOGRAAF IN AMERSFOORT

Bruiloft in Veenendaal met prachtige zwangere bruid

Bruiloft in Veenendaal

Bruiloft in Veenendaal 

Deze week wil ik een hele speciale bruiloft met jullie delen, de bruiloft van Marco en Daisy. Wat deze bruiloft in Veenendaal extra bijzonder maakt, is dat Daisy zwanger was! Heel bijzonder om je kindje al bij je te dragen op deze onvergetelijke dag. 

Het aankleden van de bruid en bruidegom 

In de ochtend ben ik eerst naar de bruid gegaan voor deze bruiloft in Veenendaal, maar ook de bruidegom was dicht in de buurt! Hij was in het huis van zijn oma, dus zo kon ik heel makkelijk heen en weer rijden. Ik heb foto’s gemaakt van het aankleden bij zowel de bruid als bij de bruidegom. Oma hielp heel lief met aankleden van de bruidegom. De bruidegom noemt zijn oma altijd opoe. Opoe was ZO trots, echt bijzonder om te zien! Het pak van de bruidegom is gekocht bij van Dal mannenmode in Barneveld. 

Second shooter Cynthia op bruiloft in Veenendaal 

De bruid had een prachtige jurk aan van Assepoester. Ook had ze een mooie, rustige kamer geregeld om zich aan te kleden, zodat ik hier mooie foto’s kon maken. Ik had deze dag Cynthia Vonk mee als second shooter. Zo konden we samen mooie & creatieve beelden maken en deze dag NOG beter vastleggen! 

Dit zit er allemaal in mijn stylebox 

Ik neem altijd een stylebox mee met mooie rozen, allerlei accessoires en macro filters voor het vastleggen van sieraden en andere foto’s van dichtbij. Ik heb deze shoot weer gewerkt met weerspiegelingen en allerlei leuke, bijzondere effecten. Dit maakt de foto’s toch net iets specialer! En ik vind dit gewoon heel erg leuk om te doen. 

The first look van deze bruiloft in Veenendaal

Na het aankleden en het vastleggen van alle details kwam Marco aan bij de bruid in een hele vette auto! Hij is toen in de achtertuin op het vlonder gaan staan. De zon kwam daar mooi door en daar kon de bruid mooi naar hem toelopen. Daar was dan het moment; ze zagen elkaar voor het eerst! Wat was dit mooi om te zien! Blijft toch echt 1 van mijn favoriete momentjes. 

Fotoshoot op Landgoed Klein Bylaer

Daarna zijn we in de auto gestapt en zijn we foto’s gaan maken op Landgoed Klein Bylaer. Tijdens de fotoshoot heb ik mij echt in allerlei bochten gewrongen. Plat op mijn buik op een vlonder, plat op mijn buik op de grond in het bos. Het was een prachtige locatie waar ik zeker nog eens vaker foto’s voor bruiloften wil schieten! En hoe mooi ziet dit stel er uit? De bloemen van de bruid zijn van Chloris in Barneveld. 

Prachtige ceremonie bij De Hoefslag in Veenendaal 

Daarna zijn we doorgereden naar De Hoefslag in Veenendaal. Dit is een hele leuke locatie, met een soort hooischuur waar de ceremonie onder was. Op deze locatie hadden we prachtig daglicht, wat voor mooie beelden zorgt!

De bruid werd weggegeven door haar vader en de bruidegom werd weggegeven door opoe. Dit werd op het allerlaatste moment besloten! Zo leuk, spontane acties op bruiloften. Niemand hield het meer droog, echt een heel bijzonder moment. Er werden tijdens de ceremonie prachtige woorden gesproken, het huwelijk werd voltrokken en dit mooie stel was GETROUWD! 

Groepsfoto’s & off camera flash foto’s 

Na de ceremonie was het tijd voor een feestje en de groepsfoto’s! Zoals je kan zien hebben we weer een beer run gedaan met de mannen, dit is altijd zo leuk om te doen.

Na het maken van de groepsfoto’s heb ik ook nog wat off camera flash foto’s gemaakt. Er was een hele mooie ruimte met kroonluchters en olielampjes, waar we hele mooie sfeerfoto’s hebben geschoten. 

Het mag weer; time to party! 

Dit was de eerste bruiloft in Veenendaal na de versoepelingen, wat betekent dat er ook een feestje gevierd mocht worden! Dus er was een heerlijke barbeque geregeld. Lekker samen eten en drankjes doen buiten, voor mij was dit ook weer de eerste bruiloft waar dat kon! Zoals je kan zien genoten de mannen samen van een lekkere jenever. Ik plat op m’n rug op de grond en de mannen erboven proosten! Opa had niet zo’n steady hand, dus ik had wat jenever op mijn broek zitten. Maar dat maakt allemaal niet uit! Alles voor het beste shot! 

Na de barbeque is het feest geëindigd. De sfeer zat er enorm goed in, het was echt weer een feestje zoals vanouds. Wat heb ik genoten van deze dag! Ik wens Marco en Daisy alle geluk in de toekomst.

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved
Shopping Basket