Newbornfotograaf Culemborg met het gezin

newborn shoot in ede

Newbornfotograaf Culemborg

Deze maand kwam deze mooie moeder bij mij in de studio voor een newborn shoot. Het was de newborn shoot voor alweer het tweede kindje van dit prachtige gezin. De grote zus kon dan natuurlijk ook niet ontbreken tijdens deze newborn shoot in Culemborg! 

Deze mooie moeder is de schoonzus van mijn lieve collega Michelle. Michelle is zelf bijna uitgerekend en die komt over een poosje dan ook bij mij in de studio. Nu al zin in! 

Jonge kinderen en een newbornfotograaf in Culemborg

Met een jong kind is het altijd een beetje spannend hoe het gaat lopen tijdens een newborn shoot, deze keer in Culemborg. Hoe gaan ze zich gedragen, vinden ze het spannend of juist heel leuk? Willen ze op de foto, of zijn ze nog een beetje verlegen? Dit verschilt allemaal per kind! 

Daarom neem ik altijd de tijd om echt even contact te maken met de kinderen. Het draait namelijk allemaal om relatie en vertrouwen en het is dan ook erg belangrijk om dit op te bouwen tijdens een newborn shoot! Zo wordt een shoot uiteindelijk een stuk relaxter voor iedereen. 

Zo vermaak ik de kids in mijn studio in Woudenberg 

Ik heb in mijn studio dan ook heel veel speelgoed en toch ook een scherm, waar de broers en zussen even lekker een liedje of filmpje kunnen kijken. Dat is toch wel echt een fijne oplossing! 

Gelukkig was dit echt een hele lieve meid, die het helemaal niet erg vond om op de foto te gaan. Kijk nou wat een plaatje! 

Styling van het hele gezin 

Moeders had trouwens ook al helemaal voor de styling gezorgd en zoals je misschien al wel gezien hebt, ziet het gezin er echt perfect uit. Wat passen de kleuren goed bij elkaar! 

Happy happy times 

Het ziet er helemaal leuk en happy uit. Ik wordt zelf dus echt gelijk vrolijk als ik naar deze foto’s kijk! Deze moeder wilde niet alleen maar stijve foto’s, maar ook juist foto’s waarbij ze met elkaar aan het kletsen en lachen zijn. Dat zorgt voor hele speelse foto’s! 

Daarbij kan het handig zijn om af en toe de kids even te kriebelen of te kietelen. En de kids de ouders natuurlijk ook! I love it.

Klein modelletje tijdens de newborn shoot in Ede

Baby Jackson was een heerlijk mannetje die overal doorheen sliep. Dat ging dus hartstikke goed! En wat een klein modelletje is het al he. Tijdens deze shoot hebben we gekozen voor veel neutrale tinten. Dit zie je terug in zowel het decor als de accessoires. Ook is baby Jackson nog met zijn knuffel op de foto gegaan. Hoe lief!

Dit is waar ik het voor doe 

Toen ik de foto’s verstuurde en ik deze moeder even sprak, kreeg ze tranen in haar ogen van de prachtige foto’s. Ze was helemaal geëmotioneerd door het zien van haar geweldige gezinnetje. 

En dat is natuurlijk waar ik dit allemaal voor doe! Het is geweldig om te zien wat voor een emotie dat kan losmaken bij ouders. 

Ze hebben een paar hele mooie foto’s uitgezocht en die komen op een mooi plekje aan de muur te hangen. Ik ben super blij dat ik dit gezinnetje mocht ontvangen en ik heb nu al zin om hun schoonzus Michelle te ontvangen!

Meer blogs

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om mijn website te bekijken. Wil je nog meer zien of wil je me meteen een berichtje sturen?

Download nu

gratis trouwgids

© 2019 All Rights Reserved