Algemene voorwaarden

 

Precious People wil jullie prachtige foto’s bezorgen, maar ook een hele fijne ervaring. Daarom zijn er voorwaarden van toepassing zodat jullie van tevoren goed weten waar jullie aan toe zijn.

 

1          Voor de shoot

 

Het boeken van de fotoshoot

1.1           Jullie kiezen pakket A, B of C voordat de fotoshoot begint en gaan daarmee akkoord met de prijzen zoals vermeld op de website. Achteraf kunnen altijd extra foto’s besteld worden tegen vermelde tarieven. De prijzen zijn inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 15 kilometer. Daarbuiten reken ik €0,19 per extra kilometer.

1.2           Een fotoshoot is definitief als jullie bevestigend hebben gereageerd op de bevestigingsmail van Precious People. Met jullie bevestiging, gaan jullie ook akkood met deze algemene voorwaarden.

 

Bij annulering of verzetten

1.3           Bij een annulering minder dan 24 uur voor de shoot brengt Precious People 50% van de kosten in rekening. Binnen 48 uur voor de shoot afzeggen kost 25% van de factuur. Verzetten in verband met ziekte kan natuurlijk wel altijd in overleg. De nieuwe afspraak moet dan wel binnen twee weken alsnog plaatsvinden.

 

2          Tijdens de shoot

           

Bij mislukken

2.1       We proberen samen jullie baby heerlijk ontspannen te houden tijdens de shoot. Het gebeurt eigenlijk nooit dat de baby ontevreden is en we niet door kunnen gaan. Mocht de baby ontroostbaar blijken, dan maken we een nieuwe afspraak voor binnen een week. Jullie moeten dan wel de factuur alvast betalen vóór de tweede poging. Als oudere broers/zussen niet meewerken dan is er geen herkansing mogelijk.

2.2       Mochten de foto’s door technische oorzaken niet geleverd kunnen worden, dan wordt er op kosten van Precious People een nieuwe shoot gedaan.

2.3       Mochten er te weinig foto's zijn om pakket B of C te leveren, dan houdt Precious People zich het recht voor om achteraf alsnog pakket A als basis aan te bieden. De ouders kunnen wel altijd zelf foto's kiezen.

 

Aansprakelijkheid

2.3       Precious People kan niet aansprakelijk gehouden worden voor schade aan materialen of personen tijdens de fotoshoot.

2.4       Precious People bewaart de foto’s een halfjaar. Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor het opslaan en backuppen van de foto’s. Precious People kan niet aansprakelijk gehouden worden voor het kwijtraken van de foto’s.

2.5       Precious People kan niet aansprakelijk gehouden worden voor fouten in afdrukken of fotoproducten die ouders zelf bestellen.

 

3          Na de shoot

           

Bewerking      

3.1       Precious People bewerkt de foto’s naar eigen inzicht en alleen de nodige onderdelen. Indien extra nabewerking gewenst is, brengt Precious People hiervoor in overleg met jullie extra kosten in rekening.

Ontvangen van de foto’s

3.2       Na de shoot ontvangen jullie na uiterlijk 7 dagen een weblink met inlogcode. Daar staan jullie foto’s in klein formaat en met watermerk. Precious People levert altijd een aantal bewerkte foto’s aan als voorbeeld. Jullie kunnen per mail aangeven welke foto’s jullie verder bewerkt willen hebben in groot formaat (afhankelijk van jullie gekozen pakket).

3.3       Nadat jullie je keuze hebben gemaild, ontvangen jullie binnen uiterlijk 10 werkdagen na jullie betaling de gekozen foto’s bewerkt en in hoge resolutie op de mail (en op usb als jullie dat hebben besteld binnen het pakket)

 

Betaling

3.4       Jullie ontvangen de factuur samen met de weblink en het wachtwoord via de e-mail. De betaling moet binnen 14 dagen zijn overgemaakt. Jullie ontvangen de hoge resolutie foto’s nadat de betaling binnen is bij Precious People uiterlijk na tien werkdagen.

 

Eigendom en copyright

 

3.5       Jullie mogen de foto’s binnen huiselijke kring gewoon gebruiken. De foto’s blijven wel eigendom van Precious People Media. Jullie mogen de foto’s dus niet verder bewerken of aanpassen. Ook mogen jullie de foto’s buiten huiselijke kring (bijvoorbeeld op social media of op websites, in wedstrijden enz.) alleen gebruiken met het watermerk van Precious People.

3.6       Precious People gebruikt een kleine selectie van de foto’s op de eigen bedrijfspagina en website. Als jullie dit absoluut niet willen, dan moeten jullie dit van tevoren aangeven per e-mail.

3.7       De getoonde foto’s op website en social media van Precious People zijn eigendom van Precious People en mogen niet gedownload, opgeslagen of op enige manier gebruikt worden. Als dit wel gebeurt, brengt Precious People €50,- per foto in rekening.