“Leuke en enthousiaste fotograaf! Erg leuk hoe ze zich had voorbereid op die ene peuter is ons volwassen gezelschap, maar waarmee ze ons allemaal aan het lachen kreeg!”

Prachtige locatie

Wauw, wat een prachtige ruimte is dit! Precious People heeft een hele mooie industriële binnenlocatie gevonden die ik af en toe af huur als daglicht studio.

In deze ruimte zijn fantastische oude, hoge ramen, mooie industriële muren en heel veel licht. Bovendien zijn er allerlei mooie kisten en planten die het plaatje afmaken. Voor een fotoshoot gaan de tafels, stoelen en andere spullen aan de kant zodat er een mooie industriële ruimte overblijft.

Foto’s laten maken

Wil je jouw gezinsshoot, bruidsshoot of portretfoto’s op deze locatie laten maken? Boek dan een fotoshoot bij Precious People Fotografie en vermeld erbij dat je deze locatie wilt afhuren. Je betaalt hiervoor een toeslag. voor meer informatie: neem contact met me op.

Het is ook mogelijk om je in te schrijven op één van de dagen waarop ik de locatie afhuur en je voor een speciale prijs een shoot kunt boeken. In onderstaand formulier schrijf je je hiervoor in.

 

Speciale aanbieding

Femmepreneur minishoot - 24 mei - €45- 10 plekjes

Portret shoot op deze prachtige locatie

Shoot + 3 foto's van jou aan het werk en portret, naar eigen keuze

In kleur en zwart-wit, bewerkt en in hoge resolutie zonder logo.  

Meer foto’s bestellen doe je makkelijk achteraf, als je de galerij hebt ontvangen. De prijs is ex btw als je een kvk nummer hebt.

Meld je hieronder aan.

Checkbox *
Caty-3.jpg