Hulp nodig?

Steeds vaker krijg ik de vraag of ik mee kan denken/ kan coachen op het gebied van fotografie of marketing voor fotografen. En dat vind ik super leuk om te doen! Daarom heb ik een concept bedacht waarbij je heel praktisch aan de slag gaat met gezinsfotografie of koppelfotografie. We bespreken heel concreet jouw struikelblokken én gaan heel direct aan de slag tijdens een echte fotoshoot met live edit. Je gaat naar huis met hele persoonlijke en praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt!

Zo werkt het

Van tevoren bellen we om te bespreken waar voor jou knelpunten zitten. Vervolgens maken we een afspraak. Je komt bij mij langs in mijn studio in Woudenberg waar we allereerst in gesprek gaan. Natuurlijk neem je jouw foto’s en apparatuur mee! Ik geef je hele concrete tips. Daarna gaan we aan de slag met een echte fotoshoot. Ik heb hiervoor een gezin of een koppel voor je geregeld (afhankelijk van wat jij nodig heb). We gaan ongeveer een halfuur foto’s maken. Daarna spreken we de sessie na, gaan we live editten en maken we een plan voor het vervolg van jouw bedrijf.


Investering

De investering voor een coach sessie inclusief fotoshoot is €199,- ex btw. Hiervoor krijg je:

Voorbespreking

Coaching (die is aangepast voor jou)

Live shoot

Live editing

Nabespreking

Tips voor thuis

De sessie duurt ongeveer 2,5 uur en is in mijn kantoor in Woudenberg. Je kunt deze sessie ook combineren met een femmepreneur business shoot met 20 foto’s. Je betaalt dan €299 voor het totale pakket.