Gratis Community

Facebookgroep met fotografen die serieus bezig zijn om hun bedrijf te laten groeien! Geen plek voor aanrommelen en hobbyen, maar keihard knallen met jouw bedrijf!


Ik ging van 2 naar 11 bruiloften in 2 maanden tijd! Oh, oh, oh, wat vond ik het spannend om te investeren in mijn marketing. Terwijl ik was opgeleid als communicatiespecialist en dus DROMMELS goed wist wat het effect van marketing is. En GEFRUSTREERD dat ik was als ik naar collega fotografen keek. Totdat ik stopte met staren naar het groene gras van de buren en gewoon vol gas aan de slag ging. Mijn doel in het eerste jaar? 2 bruiloften. Resultaat na een paar simpele marketing stappen? 11 bruiloften!

Deze community zit vol met fotografen die hetzelfde willen. En jij past daar helemaal bij als je:

√ zoekt naar een helder stappenplan

√ gegarandeerd resultaat

√ goed geld wilt verdienen

√ in de startblokken staat om te gaan!

En even heel eerlijk: deze groep is niks voor jou als:

X fotografie alleen maar een hobby is

X je €1000 per maand omzet wel genoeg vindt

X je uit angst omzet mis te lopen nooit iets durft te investeren

In deze groep zorg ik namelijk dat je met een paar simpele stappen een enorme boost in je omzet krijgt. Ik deel alles wat ik weet over marketing voor fotografen. En je vindt hier een berg gelijkgestemden die er net zo in staan als jij: fotograferen is het leukste beroep van de wereld en dus willen we er ook goed van kunnen leven! Wil je meteen gaan knallen? Dan kun je je direct aanmelden voor mijn gratis webinar --> https://marketing-voor-fotografen.webinargeek.com/gaan-met-die-banaan