Couveusebaby's bij Precious People

Een heel bijzondere taak voor Precious People. Kennen jullie stichting Earlybirds? Deze stichting verzorgd niet alleen gehaakte knuffeltjes voor te vroeg geboren kindjes, maar ook fotoreportages. Kijk maar eens op www.earlybirdsfotografie.nl. Prachtige foto's komen er voorbij. Voor mij ook wel weer een reden om extra dankbaar te zijn voor onze twee binken die rustig een week lΓ‘nger bleven zitten. 

De afgelopen week had de stichting een loterij om geld op te halen voor dit geweldige werk. En Precious People doet mee, want een newbornshoot van mij was één van de prijzen. Ik ben heel benieuwd bij welk mooie gezinnetje ik terecht kom. Want eerlijk is eerlijk: in de categorie kostbare mensen zijn zulke kwetsbare mensjes wel extra speciaal!

www.preciouspeoplemedia.nl