Huilende kinderen, herfst en kasteelbrug

Wat een tranen hebben we gezien tijdens deze koude najaarsshoot in Werkhoven. De familie Nobel had met zorg de mooiste kleren uit de kast getrokken, Henrik moest en zou zijn nieuwe blauwe trui aan, maar uiteindelijk bleef iedereen lekker weggedoken in de warme winterjassen. En de kinderen? Die waren vooral koud. Errug koud. Mara liep bibberend, gewikkeld in een warme sjaal en Suze bleef vooral dicht bij opa om haar warm te houden. Lucy daarentegen ging lekker de hort op. Stond de hele familie net keurig gepositioneerd, liep Lucy net het beeld uit. We hebben een boel af gelachen en gelukkig ook nog een paar mooie foto's gemaakt. Het was super leuk om te doen. Volgende keer maar in de zomer? Of in Amerika misschien ;)

Wil jij ook een fotoshoot? Kijk op www.preciouspeoplemedia.nl

Joke Troost