HELDERE BABY TIJDENS DE SHOOT

Zulke heldere kijkers had deze newborn!

Zulke heldere kijkers had deze newborn!

Newbornshoot in Roosendaal (Noord-Brabant)

Jax was al vijf weken oud toen zijn mama mailde of ik een newbornshoot kon doen. Die hebben natuurlijk snel ingeboekt, want zo'n shoot is makkelijker als het baby'tje nog wat kleiner is. We moesten dus snel een afspraak maken en dat lukte gelukkig. De beste tijd voor mooie babyfoto's is als de newborn tussen de 6 en 20 dagen oud is. Ik was dus heel benieuwd hoe dit mannetje zich zou houden. Dat ging gelukkig super!

Kleine Jax was erg wakker, maar viel gelukkig uiteindelijk toch in slaap

Kleine Jax was erg wakker, maar viel gelukkig uiteindelijk toch in slaap

NIET SLAPEN

In eerste instantie was Jax niet van plan om te gaan slapen. Hij had wel een fles leeggedronken en zijn oogjes leken een beetje dicht te vallen, maar al snel gingen ze weer open en begon het feest weer van voren af aan. We hebben dus eerst maar de wakkere foto's gemaakt en daarna de tijd genomen om Jax heerlijk in slaap te wiegen. 

TEIL

Ik had voor deze newbornshoot een leuke zinken teil meegenomen waar Jax in kon liggen. Hij sliep gelukkig lekker toen hij daar lag en dus kon ik snel wat foto's maken. Maar als snel gingen zijn oogjes toch weer een beetje open, dus moesten we opnieuw weer even de tijd nemen om hem lekker diep te laten slapen. Deze video maakte ik terwijl we aan het wachten waren: 

KNUFFELEN

Uiteindelijk hebben we maar een paar foto's van de slapende Jax kunnen maken, daarna was hij weer klaarwakker. Toen mocht hij dus maar lekker met papa en mama knuffelen. Natuurlijk had hij geen luier om, en dat ging nog even een beetje mis...

Gelukkig heb ik altijd doeken bij de hand om plasjes op te vangen ;)

Gelukkig heb ik altijd doeken bij de hand om plasjes op te vangen ;)

GEZIN

Tot slot nog even deze mooie foto van dit heerlijke gezinnetje. Ik heb er van genoten! Ook een shoot boeken? www.preciouspeoplefotografie.nl/newborn

Jax3.jpg