Dit is mijn familie

Heb ik jullie eigenlijk al eens voorgesteld aan mijn eigen gezin?

Foto: Sharona Sprong Fotografie

Foto: Sharona Sprong Fotografie

Gezinsshoot

De laatste jaren heb ik veel van jullie gezinnen mogen ontmoeten. Heerlijk vind ik dat! Maar heb ik jullie eigenlijk al eens voorgesteld aan mijn eigen gezin? Wij hebben recentelijk ook een gezinsshoot gehad. Ik vind het heel leuk om deze foto met jullie te delen. 

Binkies

Ons 'gezin van vijf' bestaat uit David (4), Evan (2) en Benthe (8 maanden). Onze jongens zijn stoere binkies die samen optrekken in het ontdekken van de wereld en het verkennen van hun grenzen. Benthe is het prinsesje thuis, met twee grote broers die haar op handen dragen. De held van ons gezin is Jos, stoere papa en liefdevolle vader. 

En wie zijn jullie? 

Zo, nu heb je mijn gezin ontmoet. Hoe ziet jouw gezin eruit? 

Voor een shoot van jouw familie ga je naar www.preciouspeople.nl/fotografie