Grote zus

Newbornshoot in Veenendaal

Ik mocht een newbornshoot doen bij een heerlijk gezinnetje. Grote zus was er ook. Zij houdt normaal niet zo van poseren, dan gaat ze soms een beetje gek doen. Gelukkig heb ik meer dan genoeg ervaring met kids, dus dat kwam helemaal goed. We hebben lekker even te tijd genomen om aan elkaar te wennen. Ik mocht haar kamer zien, haar knuffels en haar pop. Daarna mocht zij me helpen met het klaarzetten van de fotospulletjes. We maakten samen wat foto's, en toen ik vroeg of ik even mocht oefenen met haar voor de camera, vond grote zus dat helemaal leuk. En kijk eens wat een leuke, lieve, spontane foto's het zijn geworden!

Daarna gingen we aan de slag om babybroertje te fotograferen. Omdat nog niet iedereen hem ontmoet heeft, deel ik de foto's van deze newborn hier niet. Maar wat een heerlijk mannetje was het. Hij had wat last van krampjes, maar ging uiteindelijk toch heel lief slapen. Grote zus was super lief en kwam haar broertjes steeds even knuffelen en hielp met aankleden.

Wil jij ook een mooie shoot van je newborn en de rest van je gezin? www.preciouspeoplefotografie.nl/gezin

Tot slot nog deze leuke verstopfoto: