Romantische bruiloft buiten (deel 2)

Fotoshoot in Maximapark Vleuten

Tijd voor de fotoshoot. Omdat de kids ook mee waren, nam ik ook Happy de Giraffe mee. Zo kon ik de kids spontaan lachend op de foto krijgen. We gingen naar het Maximapark in Vleuten waar zowel bos als water en leuke paadjes zijn. En ik werd ook erg blij van de boomgaardjes! Kijk zelf maar.

_DSC4078.jpg
_DSC4243.jpg
_DSC4190.jpg
_DSC4326.jpg
_DSC4148.jpg

Trouwceremonie buitenlocatie

Tijd voor de trouwceremonie. Het bruidspaar had een hele mooie buitenlocatie. Mooi aangekleed ook weer, dus het hele plaatje klopte. De ambtenaar was een vriend dus de sfeer was informeel en ontspannen. Omdat dit bruidspaar graag op een camping verblijft, was de hamer van de ambtenaar een hele speciale…

_DSC4605.jpg
_DSC4684.jpg
_DSC4772zw.jpg
_DSC4620.jpg
_DSC4661.jpg
_DSC4638.jpg
_DSC4665.jpg

Originele bruidstaart met bloemen en disney!

Toen was het natuurlijk tijd voor een feestje. Dit bruidspaar had van oma een hele bijzondere taart cadeau gekregen. Zo’n taart heb ik nog nooit gezien. Mooi voor de volwassenen, maar ook de kinderen waren erg enthousiast. Een prachtige meer lagen taart met zowel mooie bloemen als aan de achterkant een aantal lagen met verschillende disney figuren. Briljant!

_DSC4834.jpg
_DSC4858.jpg
_DSC4873.jpg

FOOD, FUN, FAMILY

Na het borrelen en kletsen ging de barbecue aan en kregen de gasten een heerlijk buffet voorgeschoteld. Allemaal buiten, want het weer was helemaal prima. Linda en Jeffrey, super dat ik er bij mocht zijn. Ik wens jullie heel veel geluk, liefde en een heleboel plezier.

_DSC5155.jpg
_DSC5111.jpg
_DSC5121.jpg
_DSC5149.jpg
_DSC5222.jpg