Romantische buiten bruiloft (deel 1)

_DSC4594.jpg

Het is al weer even geleden dat ik een fotoblog schreef en dat heeft en hele goede reden. Ik ben giga druk geweest! Als trouwfotograaf heb ik foto’s mogen maken op een heel aantal bruiloften dit jaar. Van intieme bruiloft in een motorclub tot aan een grootse wedding in een kasteel. Uiteindelijk maakt de locatie natuurlijk niet eens zoveel uit, want de liefde spatte er bij alle stellen van af. Voor mij echt een eer om erbij te mogen zijn.

Voorbereidingen bruiloft

In deze fotoblog neem ik jullie mee naar de bruiloft van Jeffrey en Linda. Zij hadden de trouwceremonie buiten gepland. Maar eerst mocht ik al aanwezig zijn bij de voorbereidingen en natuurlijk ook een shoot doen. In het huis van de ouders van de bruid hing er al een enorme feestsfeer. De tante van Linda kan namelijk heel goed ballonversieringen maken!

_DSC3862.jpg
_DSC3865.jpg

Klaarmaken van de bruid

Het foto’s maken van het aankleden en make-uppen van de bruid was extra leuk, want ook het dochtertje van dit bruidspaar was aanwezig en mocht natuurlijk mooi worden aangekleed. Van haar tot make-up tot jurk. Ze vond het allemaal geweldig, alleen de haarlak was een beetje spannend ;)

_DSC3781.jpg
_DSC3894.jpg
_DSC3842.jpg
_DSC3888zw.jpg

Aantrekken van de trouwjurk

Na de make-up was het tijd voor de jurk. Moeder en zus hielpen met aantrekken. Dat blijft altijd een bijzonder moment. Net als dat moment dat de vader voor het eerst zijn prachtige dochter zag.

aantrekken van de trouwjurk door moeder en zus, over het hoofd
trouwjurk met corset en veter op de rug. rits dicht van de trouwjurk
Sieraden omdoen door de bruid. Trouw sieraden. oorbellen trouwjurk
vader ziet bruid voor het eerst. bruid van de trap af

De bruidegom haalt de bruid op

En toen was daar de bruidegom die zijn bruid kwam ophalen. Natuurlijk samen met het zoonlief, die er ook prachtig uitzag! Het was ook nog eens stralend weer in september, met volle zon. Echt een zonnig plaatje dus!

ophalen van de bruid bij ouderlijk huis
trouwen vanuit ouderlijk huis. bruid haalt bruidegom op
_DSC4021.jpg

Trouwreportage en shoot

Volgende week het volgende deel van deze blog waarin ik meer laat zien van de shoot en natuurlijk ook ceremonie. En dit bruidspaar had ook nog eens een fantastische taart. Volgende week meer!

trouwfoto’s in het maximapark. Trouwfotograaf gezocht in ede, veenendaal, lunteren

trouwfoto’s in het maximapark. Trouwfotograaf gezocht in ede, veenendaal, lunteren