Loveshoot - een verliefd koppel en de gouden zon

Deze loveshoot was tijdens het golden hour

Deze loveshoot was tijdens het golden hour

Loveshoot in omgeving Amersfoort

Al langere tijd hadden we geprobeerd een afspraak te maken voor deze loveshoot in Leusden, maar het wilde niet echt lukken. We wilden de fotoshoot met dit liefdeskoppel namelijk graag doen tijdens 'the golden hour'. Het uur voordat de zon ondergaat. Dit levert namelijk een hele mooie gouden gloed op. Na veel plannen hadden we een datum geprikt, maar op die dag regende het. Helaas, afspraak gezet. Maar vorig weekend was het dan zover, en het was een stralende dag!

De gouden gloed leverde mooie beelden op

De gouden gloed leverde mooie beelden op

KOUD

Het was wel erg koud, dus tussen de fotomomenten door gingen snel de jassen weer aan. Maar in het ondergaande zonnetje ontstond al snel die mooie gouden gloed die we zou graag wilden. In het begin was het poseren nog een beetje ongemakkelijk, dus stelde ik een paar vragen. Wanneer wist je dat die ander meer was dan alleen bevriend? Wat is jullie ideale toekomstbeeld? Door die interactie ontstonden al snel natuurlijke houdingen. 

STERK

Natuurlijk hebben we ook het stel los van elkaar op de foto gezet. Het leuke van Mandy is dat ze super lief en spontaan kan lachen, maar ook echt een hele sterke vrouw is, en dat zie je terug in de foto's. 

Sterke vrouw!

Sterke vrouw!

FEESTJE

Al met al natuurlijk een feestje om op dit moment te mogen fotograferen. Ik hou van dat gouden uur! 

Ook zo'n shoot boeken? Lees hier alles over de prijzen voor een love of portretshoot.