Nieuw record: newbornshoot in anderhalf uur

Mats was super relaxed

Mats was super relaxed

Newborn fotoshoot in Lunteren

SLAAPKOP

Kleine Mattz was zes dagen oud toen ik hem op de foto mocht zetten. Na een super goede zwangerschap en een prima bevalling (mama zei het zelf ;p) was hij geboren en woog ongeveer drie kilo. Echt een kleintje dus en dat was aan zijn gele huidje nog wel een beetje te zien. Mattz lag lekker te drinken toen ik aankwam en was ook al in bad geweest. Dat was super, want op deze manier was hij heerlijk ontspannen. Ik mocht hem overnemen van de kraamverzorgster en ook bij mij sliep hij heerlijk verder. Al snel konden we beginnen met foto's maken. 

SETJES

Voordat ik op weg ga naar een newbornshoot kies ik altijd een paar setjes uit om te gebruiken. Allereerst de grijze achtergronddoek waar Mattz heerlijk op zijn buik op kon liggen. Hij vond het allemaal prima. Na een paar minuten had ik genoeg foto's gemaakt van deze positie en kon ik over naar de volgende set. Een mooie roodbruine wrap met een bijpassend bontje. Ik wikkelde Mattz in en legde hem in een mandje. Hij ronkte lekker door. 

Ook in zijn mandje vond Mattz het prima

Ook in zijn mandje vond Mattz het prima

BIJ MAMA

Nadat ik de foto's in het mandje had gemaakt, gaf ik Mattz over aan zijn mama. Natuurlijk kwam papa er ook nog even bij. Omdat Mattz zo lekker bleef slapen, konden we super leuke foto's maken met hem. Toen ik aan het einde de wrap loshaalde, kon ik zelfs nog een foto maken van een klein lachje. Al met al waren we binnen anderhalf uur klaar, inclusief op en afbouwen. Dat is me nog niet eerder gelukt ;)

Veel geluk lieve Mattz!

Overweeg jij ook een newbornshoot te boeken? Download de gratis brochure met informatie over hoe zo'n shoot precies gaat!

DSC_6112.jpg