Tweeling newborns: broer en zus

Broer sliep, zus hield de wacht

Broer sliep, zus hield de wacht

Newborns met karakter

Zo bijzonder hoe je in zulke kleine newborns al zulke duidelijke karaktertjes kunt zien. Neen nou de pasgeboren tweeling Thomas en Famke uit Maarssen. Als fotograaf vier ik natuurlijk een feestje. Deze 'twins' werden geboren na een fijner zwangerschap en een pittige bevalling en ik mocht ze op de foto zetten. 

ZUS OP DE FOTO

Broer en zus hadden die nacht net een beetje gerommeld, en dus waren ze een beetje uit hun ritme. Daarom mochten ze eerst lekker een flesje. Famke was als eerste klaar en dus mocht ik haar vast op de foto zetten. Ze ging er voor liggen als een echt modelletje. 

Deze tweelinghelft ging heerlijk slapen

Deze tweelinghelft ging heerlijk slapen

Famke heeft een wijnvlek op haar buik. Die fotoshop ik natuurlijk niet weg. Het hoort bij haar en zal altijd bij haar horen. 

Famke liet zelfs een mooi lachje zien.

Famke liet zelfs een mooi lachje zien.

LEKKER KNUFFELEN

Toen kwam Thomas er ook bij. Zodra ik hem bij zijn grote zus neer legde, sloeg hij zijn arm om haar heen. Zo lief! Toch wilde de tweeling niet helemaal lekker tegen elkaar aan. Ze waren dit ook niet gewend in de buik, waar ze allebei hun eigen plekje hadden.

Broertje kwam heerlijk beschermend bij zusje liggen

Broertje kwam heerlijk beschermend bij zusje liggen

In bovenstaande foto was broer erg beschermend, maar de meeste tijd bleek toch duidelijk dat Famke de grote zus is. Thomas kroop elke keer lekker tegen haar aan. Op gegeven moment lag hij zelfs lekker te slapen terwijl Famke de wacht hield. 

8981.jpg

Uiteindelijk was Famke ook degene die er klaar mee was. Toen mocht Thomas natuurlijk ook nog op de foto. Hij sliep zo diep dat hij er helemaal niks meer van mee kreeg. 

Thomas lag heerlijk te slapen

Thomas lag heerlijk te slapen

Wil je meer informatie over hoe een newbornshoot gaat? Download gratis de brochure Newbornshoot door Precious People.