Tweeling meisjes met hun grote broers en zus

Ontwerp zonder titel (53).png

Afgelopen week mocht ik Hadassa en Tamar op de foto zetten. Wat een feestje was dat! Als newbornfotograaf uit Ede was het natuurlijk extra luxe dat ik foto's van deze tweeling mocht maken vlak bij huis: in Ede. Grote broer van 4 hielp met alles uitpakken en klaarzetten, terwijl de andere kinderen nog even op school waren. De meisjes waren lekker in slaap aan het vallen na de voeding en een heerlijke massage met babyolie. Tegen de tijd dat ik mijn spullen klaar had staan, kon ik de meisjes zo overnemen en mooi in positie leggen. 

DSC_7679.jpg

Het is van deze tweeling nog niet bekend of ze identiek zijn of niet. Daar moeten papa en mama nog even achter komen. In elk geval was Hadassa nu wat groter en sterker dan Tamar (terwijl Tamar toch echt 12 minuten ouder is). Tijdens de shoot kroop Tamar dan ook lekker tegen Hadassa aan. Super mooi om te zien en kostbaar om foto's van te mogen maken. 

Heb jij ook interesse in een newbornshoot? Download gratis de newborngids!

Lees hieronder verder.

DSC_7838.jpg

Nadat we de meisjes in verschillende posities hadden gefotografeerd, kwamen ook de grote broers en zus erbij. Zus is natuurlijk heel erg blij dat ze ein-de-lijk niet meer het enige meisje is. In één keer twee zusjes erbij, wat een cadeau en een wonder. Mooi om te zien hoe trots de broers en zus waren op de meisjes. We maakten foto's van de kids en van het hele gezin en daarna mocht te tweeling nog lekker genieten van elkaar en elkaars warmte. Ik wrapte ze in en legde ze in een mandje lekker tegen elkaar aan. De meiden sliepen overal doorheen. 

DSC_7701.jpg

Lieve Hadassa en Tamar, ik wens jullie heel veel geluk, liefde en plezier. Dat jullie je bijzonder en geliefd zullen voelen, gedragen en beschermd.

Heb jij ook interesse in een newbornshoot? Download gratis de newborngids!