Knuffelen met mama, oom en oma

newbornfoto's met oma, foto baby moeder, newbornshoot binen

Newbornfotograaf is het beste beroep van de wereld!

Ik blijf het toch zeggen hoor: wat heb ik toch een prachtig beroep. Als newbornfotograaf word ik uitgenodigd in huizen waar de liefde heerst. De kleine baby's die ik op de foto mag zetten, worden op handen gedragen en hun familie staat dicht om hen heen. Ik kan daar zo van genieten! Neem nou kleine Davy. Ik mocht niet alleen foto's van dit pasgeboren meisje alleen maken, maar ook van haar moeder, oom en oma. Super!

foto's pasgeboren baby | Newbornshoot | newbornsession

Foto's van een wakkere baby

Davy was super wakker toen we begonnen met de shoot. Ze had er gewoon heel veel zin in! Dat vind ik niet erg, want ik vind het ook altijd leuk om foto's te hebben van de wakkere baby. Ik had haar heerlijk ingewrapt en dat vond ze prima. 

newbornfoto's newbornshoot babygirl

Geposeerde foto's van de dit schattige meisje

Gelukkig is het me eigenlijk nog nooit gebeurd dat ik een baby niet in slaap kreeg en dat lukte bij Davy ook. Vooral de schapenkrullen vond ze erg lekker om in te slapen, die zijn natuurlijk lekker warm en zacht. Toen we alle foto's met haar hadden gemaakt, konden we ook nog mooie foto's met mama, oma en oom maken. Heel bijzonder!

Ontwerp zonder titel (32).jpg