Bruiloft met een toffe fotolocatie

buiten trouwfoto's foto's wagenwerkplaats

ZENUWACHTIGE, MAAR PRACHTIGE BRUID

Ja, Linda was best een beetje zenuwachtig toen ik die ochtend hun woonkamer binnenliep. Haar aanstaande had haar die ochtend al opgehaald, ze was precies op tijd klaar. Nu was ze met alle daggasten aan het lunchen en daarna zouden we trouwfoto's gaan maken bij een toffe buitenlocatie: de Wagenwerkplaats in Amersfoort. Dit is een hele leuke locatie omdat het zowel historische als industriële elementen heeft. Ik hou alleen al van die grote zwarte ramen en bakstenen muren, maar er was nog meer te ontdekken!

trouwfoto's wagenwerkplaats koetshuis amersfoort
trouwfotograaf amersfoort anrhem ede trouwfoto's

LICHTE EN FRISSE TROUWFOTO'S

Mijn stijl als fotograaf is licht en fris. Ik hou van helderheid en ik ben altijd blij als ik een mooie lichte omgeving heb. Dat was in dat geval ook echt zo. Toen we over het terrein liepen, konden we op verschillende plekken even stil staan om foto's te maken. Er staat bijvoorbeeld ook een oude trein waar je prachtig foto's bij kunt maken. En we hadden het Ketelhuis als backup voor een plaspauze ;)

_DSC7706.jpg
_DSC7561.jpg

TROUWCEREMONIE HISTORISCH STADHUIS

Na de fotoshoot gingen we door naar het stadhuis. Dat is een prachtig historisch gebouw, dus heel mooi om foto's te maken. Linda en Jan hadden de ceremonie super goed voorbereid dus we gingen van mooi moment naar mooi moment. En in het licht van de grote ramen was de kus nóg romantischer ;)

trouwen stadhuis amersfoort trouwfoto's ceremonie
_DSC7840zw.jpg
i do. jawoord trouwerij trouwgeloften
u mag de bruid kussen kus trouwerij ceremonie kus

EREHAAG MET BELLENBLAAS

Na de ceremonie vierden de gasten bij het huwelijk een feestje met een erehaag met bellenblaas. Voor de kinderen leuk, maar ook voor de volwassenen ;). Wat een prachtig spontane beelden levert dat toch altijd op.

erehaag bellenblaas trouwerij ceremonie