Vrolijke gezinsshoot op een zandverstuiving

gezinsshoot | gezinsfoto | familiefoto | zandverstuiving | buitenlocatie

WINNAAR GRATIS FOTOSHOOT

Vorige maand vierde ik mijn verjaardag als Precious People Fotografie en daarom had ik een leuke winactie georganiseerd. Daphne won de shoot op Instagram en afgelopen week was het zo ver. We spraken af op het Wekeromse zand, een mooie zandverstuiving waar ik wel vaker kom met gezinnen om foto's te maken. Daphne had haar prachtige gezin meegenomen. Gelukkig scheen de zon niet fel, hoewel het wel warm was, want als er fel zonlicht is dan weerkaatst dat te erg op het zand en krijg je overbelichte foto's. Nu zat er een mooi laagje wolken tussen ons en de zon dus heel goed te doen!

gezinsfoto's op een mooie buitenlocatie
familiefoto's buiten, op een zandverstuiving.

KINDVRIENDELIJKE FOTOGRAAF

Bo had niet zoveel zin om op de foto te gaan in het begin. Ze moest echt even ontdooien. Gelukkig neem ik niet alleen mijn camera mee naar fotoshoots, maar ook allerlei leuke 'schatten'. Handpoppen, bellenblaas, toeters en gekke hoeden. Zo kregen we Bo en broertje Sen voorzichtig een beetje los. Vooral de bellenblaas vond Bo erg leuk!

foto's kinderen buiten. kindvriendelijke fotograaf gelderland

GEZELLIG

En hoe heerlijk is het altijd als die koppies gaan stralen en ik die mooie momenten vast kan leggen. Daphne, ik vond het super gezellig met je mooie gezin!

MEER BEKIJKEN

Lees ook de blog over die dag dat ik TIEN gezinnen op één dag op de foto zette.....

Of bekijk mijn portfolio met gezinsfoto's.

kindvriendelijke fotograaf in arnhem amersfoort ede