Newbornshoot met broer en zus in Scherpenzeel

newbornshoot oudere kinderen, broer, zus, gezin babyfoto met broer, babyfoto met zus

Newbornshoot met het hele gezin

Als newbornfotograaf in Ede kom ik natuurlijk ook veel in andere dorpen en steden. Quirina woont met haar gezin in Scherpenzeel en boekte al een poos geleden een newbornshoot. Dit gezin houdt erg van mooie foto's en dus had Quirina ook meteen al een lijstje met welke foto's ze in gedachten had, inclusief voorbeeldfoto's. Super handig voor mij! Jayda heeft een ooievaarsbeet op haar neus, die heb ik op verzoek van moeders laten zitten in de bewerking.

Babyfoto’s met grote broer en zus

De grote broer en zus waren helemaal mooi aangekleed voor de foto's. Ze vonden het super interessant om te helpen met de mini studio en wilden ook heel graag op de grote posing bag liggen. Dat kon natuurlijk! En omdat Jayda lekker lag te slapen, kon zij er meteen bij. En hoe schattig zijn die vieze voetjes ;) ;)

newborn foto's met broer en zus | babyfoto met gezin | babyfoto met oudere broers en zussen
babyfoto bij zus op schoot

Newbornfoto’s met gezin

Natuurlijk moesten er ook mooie foto's komen met papa en mama en het hele gezin. De oudste twee waren er bijna klaar mee, maar gelukkig wilden ze nog even poseren en met wat handpoppen erbij konden ze toch lekker vrolijk op de foto. 

Lees ook: newbornfoto's met oma een oom

newbornfoto met moeder
_DSC7080.jpg
babyfoto's met ouders | babyfoto vader | newbornfoto moeder
_DSC7242.jpg