Zwangerschaps en kindermarkt tijden de heideweek

baby en kinder markt heideweek activiteiten

Ben jij zwanger of heb je jonge kids? Dan is de Op Een Paarse Wolk markt echt iets voor jou! Op 29 augustus organiseer ik samen met 19 Edese ondernemers deze speciale zwangerschaps en kindermarkt bij Kinderboerderij Proosdij. Er zullen allerlei leuke kraampjes, activiteiten en producten te vinden zijn voor jonge ouders en hun kids, natuurlijk met speciale acties en kortingen! Jij bent van harte welkom tussen 15:00-20:00!

Ben je nog op zoek naar leuke babyspulletjes, wil je meer weten over babymassage, bellypaints, wellness, zwemles, bevallen, dragen in een draagdoek, gezinsfotografie, borstvoeding of wil je gewoon nog wat leuke handgemaakte kleertjes scoren? Al deze dingen en meer vind je tijdens de Op Een Paarse Wolk Markt. Met de producten en diensten voor kinderen van 0-ongeveer 8 jaar kun jij je helemaal uitleven. 

Organisatoren van de markt zijn bellypainter Machteld van Made Creatives, mamablogger Minke van Mamaminke.nl en ikzelf, Joke van Precious People newborn en gezinsfotografie. Deze drie onderneemsters zagen dat er heel erg veel jonge gezinnen zijn in Ede en ook heel veel ondernemers die producten of diensten voor deze doelgroep aanbieden. Zij besloten daarom hun krachten te bundelen met nog 16 andere (mkb) ondernemers en de Op De Paarse Wolk Markt te organiseren. 

Op deze markt zijn er allerlei leuke kortingen en acties voor jou! Wat dacht je van een gratis buikfoto, kortingen op allerlei leuke producten en diensten en gratis cadeautjes? Ga snel naar www.opeenpaarsewolk.nl om jouw kortingsbonnen te downloaden.