10x gezin fotoshoot op één dag!

Ontwerp zonder titel (7).png

Het is al weer even geleden, maar in april mocht ik tien gezinnen fotograferen tijdens de moederdag minishoots (een shoot voor €25). Er waren zoveel aanmeldingen dat ik zelfs een aantal gezinnen heb moeten melden dat de dag al vol zat! De foto's van een aantal gezinnen hebben jullie al gezien, maar ik wil natuurlijk ook nog even door middel van deze blog vertellen hoe de dag ging!

De zon scheen heerlijk deze dag van de minishoots

De zon scheen heerlijk deze dag van de minishoots

De dag begon meteen goed want we hadden FANTASTISCH weer! Het Hoekelumse bos is een heerlijke locatie omdat er zowel schaduw als zon is, de bomen zijn mooi hoog en er zijn wat heuveltjes en boomstammen om leuke foto's mee te maken. Ik had een tafel neergezet met wat info, genoeg water voor alle gezinnen en natuurlijk wat lekkers voor de kids. Vroeg in de ochtend scheen de zon nog laag door de bomen heen waardoor ik fijn gebruik kon maken van het tegenlicht. 

Met gebruik van tegenlicht kreeg deze foto een engelachtige sfeer

Met gebruik van tegenlicht kreeg deze foto een engelachtige sfeer

Later op de dag toen ze zon steeds hoger aan de hemel stond, konden we mooie zomerse foto's maken met alle gezinnen. Ik had natuurlijk voor de kinderen accessoires mee om ze af te leiden en aan het lachen te maken, of om mee op de foto te gaan. De grote zinken teil bijvoorbeeld.

baby op de foto in bos.JPG
foto kinderen bos

Natuurlijk was ook de bellenblaas favoriet. Niet alleen bij de kleine kinderen, maar ook bij de grote kids :) 

fotoshoot gezin buiten
DSC_8932.jpg

Het was een drukke dag. Maar liefst tien gezinnen kwamen naar het bos. Zij konden daarna zelf uitkiezen welke foto's ze graag wilden hebben. We hebben veel plezier gehad met elkaar en er echt een feestje van gemaakt. Kortom: een hele geslaagde dag. Binnenkort komt er een hele speciale minishoot sessie aan.... Meer weten? Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.