Een papa van 2 meter en een oude steenfabriek

5561.jpg

Gezin fotoshoot in Elst

Deze leuke papa en mama hebben twee heerlijke meiden. De oudste van 2.5 en de jongste van nog maar drie maandjes. Wat hebben ze het goed gedaan! Het was namelijk best een beetje koud en de oudste was ook al een beetje moe. Maar ze liet gelukkig haar stralende lach Γ©n haar stralende ogen zien. Prachtig blauw, met lange gekrulde wimpers. Voor een fotograaf echt een feestje om te fotograferen. 

Prachtig lange wimpers

Prachtig lange wimpers

TWEE METER

De papa van dit gezin is heeeeeel erg lang. Meer dan twee meter! Dat is voor de meiden natuurlijk heerlijk, want als ze bij hun grote held op de schouders zitten, kunnen ze de wereld aan. Toen ik ook nog wat losse foto's van de ouders schoot, was het wel even zoeken naar een mooie balans. Mama is namelijk een stukje kleiner ;) Natuurlijk lukte dat gewoon en de liefde spatte er vanaf. 

Love (still) is in the air <3

Love (still) is in the air <3

STEENFABRIEK

We hadden afgesproken bij de oude steenfabriek. Een mooie locatie omdat er van alles is: de fabriek zelf met een brug, uitgestrekte weilanden, water, gras en bos. We hebben dus op één locatie veel verschillende foto's kunnen nemen. Heel leuk, ik ga in de lente en zomer zeker nog eens terug om te zien hoe het er dan uit ziet. 

Dappere stapper

Dappere stapper

FEEST
Het jurkje dat de oudste aan heeft, was door mama zelf gemaakt. Prachtig! Maar dat moest ook wel want dit gezin had nog een jubileumfeestje later die dag. Ik ben heel benieuwd hoe de meiden er op het jubileumfeest van deze papa en mama uit zien. Dat gaat helemaal goed komen, want dit lieve gezin gaat ongetwijfeld nog heel veel geluk beleven samen. Super leuk om jullie op de foto te mogen zetten! 

Ook een gezinsshoot boeken? www.preciouspeoplefotografie.nl

Papa's prinsesje. Kijk eens wat een contact!

Papa's prinsesje. Kijk eens wat een contact!