Loveshoot met een aanstaand bruidspaar

Dit stel gaat bijna trouwen!

Dit stel gaat bijna trouwen!

TROUWFOTOGRAAF

Nog heel even en dan ga ik de bruiloft van Denise en Robbert fotograferen. Ik ga dus binnenkort echt als trouwfotograaf aan de slag. Dat gaat echt zo gaaf worden!! Als ik een trouwreportage maak, dan spreek ik altijd eerst af met het aanstaande bruidspaar. We overleggen wat voor soort trouwfoto's zij mooi vinden, hoe de dag er uit gaat zien en we maken afspraken. Ik doe dan meteen ook een mooie loveshoot, zodat we al een beetje aan elkaar kunnen wennen. De loveshoot met Denise en Robbert hebben we gedaan bij de Maarnse zandafgraving. Een stukje bijzonder mooi natuur, pal langs de snelweg. 

De Maarnse zandafgraving heeft bos, glooiingen en water. Fijn om foto's te maken!

De Maarnse zandafgraving heeft bos, glooiingen en water. Fijn om foto's te maken!

SPONTANE TROUWFOTO's

Dit stel houdt van ongedwongen en spontane foto's. Niet te geposeerd met geforceerde lachjes. Gelukkig hou ik zelf ook erg van foto's waarbij echte interactie en emotie te zien is. Ik vraag stellen dus ook niet om stijf en stram voor de camera te staan, ik laat ze met elkaar lachen, knuffelen en kletsen en zorg dat ik op precies het goede moment klik. 

Echte, spontane interactie. Vrolijk en liefdevol. Ik hou ervan!

Echte, spontane interactie. Vrolijk en liefdevol. Ik hou ervan!

Als het nodig is, help ik een beetje door vragen te stellen, grappen te maken of een plaatje te schetsen waar het stel over kan praten of over na kan denken. Gelukkig waren Denise en Robbert super easy om op de foto te zetten! Na afloop heb ik binnen een paar dagen de foto's bewerkt en opgestuurd. Daar zaten natuurlijk niet alleen foto's in kleur, maar ook in zwart-wit tussen. Bij de trouwfoto's doe ik ook een mooie selectie in kleur en zwart-wit en daarnaast lever ik een mooi album met de gemaakte foto's. Ik heb er zin in, nog heel even wachten :) 

Wil jij ook een loveshoot of trouwreportage boeken? 

www.preciouspeoplefotografie.nl

Foto's in kleur en zwart-wit!

Foto's in kleur en zwart-wit!