Rode krullen, sproetjes en drie prinsesjes

Noor4394.jpg

Newbornshoot in Rozendaal

Veel van de baby's en kinderen die ik fotografeer, wonen in Ede of in een straal van 15 kilometer daar omheen. Maar voor deze shoot mocht ik naar Rozendaal rijden. Wat een mooi gebied, daar rond Arnhem! Als fotograaf kan ik het niet laten om in mijn hoofd van al die mooie plekjes foto's te maken, maar dat is voor een andere blog ;)

NOOR

In dit mooie gezin was lieve baby Noor geboren. Een gezond, tevreden meiske dat voor de shoot nog lekker had gedronken. Maar toen we haar in een mandje legden om op de foto te gaan, vond ze toch dat ze nog wel een slokje nodig had. Terwijl mama hiervoor zorgde, ging ik alvast de zusjes op de foto zetten. 

Noor4302.jpg

RODE KRULLEN

Twee grote zussen, die heel erg verschillend zijn. Super leuk! Alleen al in hun uiterlijk zijn het twee heel verschillende meisjes. De oudste een brunette met bijzonder lichte groen/bruine ogen, de jongste een echte 'redhead' met échte rode krullen, een melkwitte huid en sproetjes. Voor mij als fotograaf natuurlijk een feestje :) 

SLAAP KINDJE SLAAP

Maar uiteindelijk ging het natuurlijk allemaal om Noor. Nadat haar buikje weer lekker vol was, viel ze heerlijk in slaap en konden we haar inwikkelen en in verschillende posities leggen. Zo kalm en vredig en dat zie je op de foto's. En als je heel goed kijkt, zie je ook bij deze newborn een zachte rossige gloed in d'r haartjes. Ik ben heel benieuwd wat voor haarkleur dit kleintje over een jaar of twee heeft. 

newborn-foto-noor.jpg

Wil je weten wat de kosten zijn van een newbornshoot bij Precious People? Bekijk hier de pakketten en prijzen en download de gratis newborngids.