Prachtige prinses, lief klein meisje

newbornshoot Aalsmeer.png

UUR

Ik ben natuurlijk newbornfotograaf in Ede, maar wist je dat ik ook heel wat kilometers maak naar mensen toe? Ik kom namelijk een newbornshoot bij je thuis maken. En zo mocht ik afgelopen week helemaal naar Aalsmeer, om daar babyfoto's te maken van kleine Rayna. Een uur rijden, maar oh, wat was het dat waard!

KLEIN

Het telefoontje van Rayna's moeder kwam voor mij eigenlijk best onverwacht. Al een paar weken terug had ze, tijdens haar zwangerschap, gebeld nadat ze mijn posts op Instagram had gezien. Ze had een shoot geboekt en zou me bellen als haar dochter geboren was. En toen kreeg ik opeens dat telefoontje al. Rayna was al geboren met 36 weken. Dat was vroeg, ze was erg klein, maar het ging zo goed dat het gezinnetje al heerlijk thuis was. 

ACCESSOIRES

Ik pakte dus mijn kratten met spullen in en ging op weg. Moeder Enni was heel blij dat ik toevallig net allemaal nieuwe accessoires had gekocht, want Rayna mocht ze als een echt prinsesje natuurlijk allemaal proberen. 

Ik nam natuurlijk een boel mooie accessoires mee.

Ik nam natuurlijk een boel mooie accessoires mee.

OMA

De oma van Rayna was helemaal uit Nigeria overgekomen om te zorgen voor het gezin. Ze was duidelijk helemaal verkikkerd op Rayna, die eigenlijk gewoon twee moeders heeft. Het was echt heel mooi om te zien hoe dit gezin op elkaar ingespeeld was. Tijdens het voeden mocht ik zelfs even het trouwalbum van paps en mams bekijken en die was echt prachtig!

Kortom, ik heb enorm genoten en de foto's werden erg mooi. Zo mooi, dat de ouder graag meer foto's wilden dat ze in eerste instantie hadden besteld. Dat kan natuurlijk, losse foto's bestellen is altijd een optie!

Wil jij meer informatie over een newbornshoot? Download hier de newborngids met prijzen, pakketten, werkwijze en voorbereidingen. 

Wil je graag wat meer foto's zien? Bekijk hier mijn portfolio.