Slaap, gaap, knuffel - Newbornshoot in Arnhem

Ontmoet Lucas!

Ontmoet Lucas!

Newbornshoot in Arnhem

Dit is Lucas, een prachtig lief mannetje van 9 dagen oud. Zijn papa en mama hadden tijdens de zwangerschap een newbornshoot geboekt en dus was ik heel benieuwd wanneer hij geboren zou worden. Afgelopen week mocht ik naar Arnhem om daar de fotoshoot te doen. Als fotograaf ben ik altijd erg blij als ik een kindje binnen de 'gouden' termijn mag fotograferen; tussen de 6 en 20 dagen. 

Dit kleine ventje is half Nederlands, half Aziatisch en dat is heel mooi te zien op de foto's. Een mooie bos gitzwart haar en iets meer geeltonen in het huidje. Voor mij echt super leuk om op de foto te zetten. Lucas was wel een echt vechtertje want hoewel hij erg moe was, hield hij stug zijn oogjes open. Gelukkig viel hij uiteindelijk toch in slaap en kon ik een mooie serie foto's maken. 

Gaaap!!

Gaaap!!

Dit was de eerste shoot waarbij ik ook in het Engels moest praten, omdat de mama van Lucas heel goed Engels spreekt. Dat ging gelukkig heel goed. Ik wil altijd veel vertellen van alles wat ik doe, zodat de ouders ook zien dat ik weet wat ik doe. Gelukkig ging dat in het Engels ook prima en kon ik heerlijk met Lucas aan het werk. 

Toen Lucas honger kreeg, mocht hij nog een lekker flesje drinken en daarna kon ik foto's maken met zijn mama en ook van de drie als echt gezinnetje. De moeder van Lucas had prachtige rode tinten aangetrokken, wat heel goed staat bij haar. Toen ik ook een rode muur ontdekte in het huis, was de keuze snel gemaakt. Zo hebben we mooie sprekende foto's gemaakt. 

Lekker knuffelen met mama

Lekker knuffelen met mama

Normaal is mijn stijl best licht, maar in de nabewerking kwam ik een paar plaatjes tegen waarbij ik het niet kon laten om toch juist ook met donker te werken. Daarom uiteindelijk toch ook deze mooie donkere foto met mama en Lucas als highlights. 

Spelen met donker en licht

Spelen met donker en licht

Als jij ook een newbornshoot wil boeken, zorg dan dat je er op tijd bij bent om teleurstellingen te voorkomen! Mijn tarieven gaan per februari omhoog, dus boek nog voor die tijd!

www.preciouspeoplefotografie.nl/newborn